מחסור בחלב... דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסור בחלב... דחוף!!!
    חגית
    11/12/2009

אהלן,
    יש לי תינוקת בת חודשיים וחצי שיונקת מלא, ביומיים האחרונים הבחנתי כי היא אינה רגועה וכל הזמן מחפשת אוכל... על מנת לבדוק מה מצב החלב שאבתי מספר פעמים ביום וראיתי שכמויות החלב שיוצאות ממש קטנות - 50-100 לעומת 150-200 שהיה יוצא בשבועות קודם לכן.
    אני לוקחת שלוש פעמים ביום כדורי חילבה, דואגת לשתות המון...
    האם יש עוד מה לעשות או פשוט לוותר ולתת לה סימיליאק/מטרנה???
    זקוקה נואשות להמלצה, מאוד רוצה להניק אותה כמה שיותר... את בני הבכור הנקתי עד גיל שנה.
    המון תודה, חגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחסור בחלב... דחוף!!!

הוספת תגובה

• חגית

חיה כהן
    11/12/2009

חגית שלום.
    תמשיכי להניק ,לעיתים יש לנו הרגשה שיש פחות חלב פשוט התינוק רוצה לינוק לעיתים יותר קרובות.ככל שתניקי יותר כך יתגבר החלב זה בדכ תופעה חולפת והכל חוזר לנורמה.
    יש אפשרות תוך כדי הנקה לעשות מסג על השד דבר שיכול להגביר את הזרימה של החלב תוך הנקה.
    חנוכה שמח בהצלחה
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - דחוף!

חגית
    11/12/2009

חיה שלום,
    לא הבנתי את התשובה מאחר ואני לא מדברת על הרגשה/תחושה אלא על מציאות, מאחר ואני שואבת ורואה שהכמויות קטנות מאוד ובטוח לא מספקות את הרעב של התינוקת שלי ולכן אני מרגישה שהיא לא רגועה וכל הזמן מחפשת אוכל.
    אני נותנת לה לינוק בכל רגע שהיא רוצה אבל היא עדיין רעבה, היום ניסיתי לתת לה סימילאק והעובדה היא שאחרי היא הייתה רגועה למשך שעתיים.
    אשמח לקבל סיוע.
    רציתי לדעת איך ניתן להתייעץ עם ג'ניס באופן פרטי תמורת תשלום - חשוב לי מאוד וגם דחוף לי.
    תודה רבה,
    חגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לחגית

ג'ניס זאוסמר
    11/12/2009

שלום חגית,
    אין באפשרותי לבצע ביקורי בית.
    על מנת למצא יועצת הנקה מוסמכת באיזור מגורייך תכנסי לגוגל ישראל ויועצות הנקה מוסמכות - באתר הרשמי שח היועצות הנקה לישראל תמצאי את מידע הדרוש.
    חשוב מאוד - ביום ראשון תקחי את הקטנה לטיפת חלב לשקילה ולאחר מכן תעקבי לאחר המשקל - יכול להיות שיתברר לך שלמרות התרשמותך היא בסדר או לחילופין קיים צורך להתערב.
    בנוסף - אם היא רעבה, תני לה לאכול.
    חוק - תאכילי את התינוקת קודם כול. שנית - עדיף בחלב אמא.ולכן יתכן ויהיה צורך במתן תוספת בכל זאת.
    חג שמח,
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו