מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחסור בחלב... דחוף!!!חגית11/12/2009
אהלן,
יש לי תינוקת בת חודשיים וחצי שיונקת מלא, ביומיים האחרונים הבחנתי כי היא אינה רגועה וכל הזמן מחפשת אוכל... על מנת לבדוק מה מצב החלב שאבתי מספר פעמים ביום וראיתי שכמויות החלב שיוצאות ממש קטנות - 50-100 לעומת 150-200 שהיה יוצא בשבועות קודם לכן.
אני לוקחת שלוש פעמים ביום כדורי חילבה, דואגת לשתות המון...
האם יש עוד מה לעשות או פשוט לוותר ולתת לה סימיליאק/מטרנה???
זקוקה נואשות להמלצה, מאוד רוצה להניק אותה כמה שיותר... את בני הבכור הנקתי עד גיל שנה.
המון תודה, חגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית
חיה כהן11/12/2009חגית שלום.
תמשיכי להניק ,לעיתים יש לנו הרגשה שיש פחות חלב פשוט התינוק רוצה לינוק לעיתים יותר קרובות.ככל שתניקי יותר כך יתגבר החלב זה בדכ תופעה חולפת והכל חוזר לנורמה.
יש אפשרות תוך כדי הנקה לעשות מסג על השד דבר שיכול להגביר את הזרימה של החלב תוך הנקה.
חנוכה שמח בהצלחה
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - דחוף!
חגית11/12/2009חיה שלום,
לא הבנתי את התשובה מאחר ואני לא מדברת על הרגשה/תחושה אלא על מציאות, מאחר ואני שואבת ורואה שהכמויות קטנות מאוד ובטוח לא מספקות את הרעב של התינוקת שלי ולכן אני מרגישה שהיא לא רגועה וכל הזמן מחפשת אוכל.
אני נותנת לה לינוק בכל רגע שהיא רוצה אבל היא עדיין רעבה, היום ניסיתי לתת לה סימילאק והעובדה היא שאחרי היא הייתה רגועה למשך שעתיים.
אשמח לקבל סיוע.
רציתי לדעת איך ניתן להתייעץ עם ג'ניס באופן פרטי תמורת תשלום - חשוב לי מאוד וגם דחוף לי.
תודה רבה,
חגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחגית
ג'ניס זאוסמר11/12/2009שלום חגית,
אין באפשרותי לבצע ביקורי בית.
על מנת למצא יועצת הנקה מוסמכת באיזור מגורייך תכנסי לגוגל ישראל ויועצות הנקה מוסמכות - באתר הרשמי שח היועצות הנקה לישראל תמצאי את מידע הדרוש.
חשוב מאוד - ביום ראשון תקחי את הקטנה לטיפת חלב לשקילה ולאחר מכן תעקבי לאחר המשקל - יכול להיות שיתברר לך שלמרות התרשמותך היא בסדר או לחילופין קיים צורך להתערב.
בנוסף - אם היא רעבה, תני לה לאכול.
חוק - תאכילי את התינוקת קודם כול. שנית - עדיף בחלב אמא.ולכן יתכן ויהיה צורך במתן תוספת בכל זאת.
חג שמח,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)