מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בהנקהכרמית11/12/2009
יש לי תינוקת בת שבועיים. מהתחלה הנקתי אותה והיא ינקה טוב. אחרי כל יניקה הלכה לישון כמו שצריך ועלתה במשקל. בימים האחרונים כל יניקה לוקחת המון זמן ומסתיימת בכך שהיא מתחילה להתעצבן ולהתפתל כולה וממש מטיחה את ראשה עם פה פתוח על הפטמה שלי מבלי לסגור את הפה עליה וגם כשהיא כבר תופסת כמו שצריך את הפטמה היא משחררת לאחר כמה שניות של שאיבה. בסופו של דבר, היא מתעייפת ונרדמת עליי. איך שאני שמה אותה במיטה אחרי כמה דקות היא מתעוררת. חשוב לי לציין, שהיא עושה קקי כ-6-7 פעמים ביום ושיש לי חלב למרות שבגלל ההתנהגות של התינוקת שלי אני תוהה אם יש לי מספיק חלב.
אני אודה לכם אם תעזרו לי.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לכרמית
ג'ניס זאוסמר11/12/2009היי כרמית,
תינוקות בגיל הזה יכולים להתנהג כך ללא סיבה אובייקטיבית.
תזכרי - המדד הטוב ביותר לקבלת חלב מספקת - משקל התינוק (במיוחד בגיל הזה)
לא להכנס ללחץ ותמשיכי להניק אותה ותקחיט אותה לטיפת חלב ביום ראשון.
אם עד כה היה בסדר אין סיבה שלא ימשיך להיות בסדר.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)