מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לבקבוקים..הילה2814/12/2009
נכון שזה פורום הנקה אבל בכל זאת...
ביתי בת חודשיים וקצת, יונקת מלא.
לא מוכנה לקחת בקבוק.
אני שואבת חלב בכדי שאוכל לצאת מהבית ומישהו אחר יאכיל אותה אך היא לא ממש יודעת מה לעשות עם הבקבוק.
בעלי מנסה להרגיל אותה ובכמה ימים האחרונים אנחנו מקפידים לעשות נסיון של האכלה כל יום עם חלב שלי כמובן.
יש למישהי עצות? איך גורמים לה לאכול מהבקבוק? יש לי כמה סוגים - מאם, טומי טיפי, אוונט - מה עדיף?
יש איך לקצר את התהליך ולעשות אותו יותר נחמד?
אשמח לקבל עצות או תובנות...
:)
ועוד משהו קטן - תודה לכן חיה וג'אניס - הפורום הזה מאוד מחזק ותומך. לי היו הרבה בעיות בהנקה ולא רציתי לוותר ולפעמים להיכנס לכאן רק כדי לראות שאני לא לבד ויש לעוד בנות בעיות זה עוזר ומנחם.
כיום ההנקה נהדרת :)
אז שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להילה28
ג'ניס זאוסמר14/12/2009היי הילה,
קודם כול תודה - חשוב לדעת שאפשר לעזור.
לענייני בקבוקים - גם כאן התינוקת שלך כנראה קראה את הפורום .
מבחינתה היא יודעת לינוק ולא יודעת איך לאכול מבקוק. לאכול מבקבוק היא צריכה לסדר את הפה שלה לגמרי אחרת ואף להבין למה היא עושה את זה.
אני מציעה להפסיק את הנסיונות לכמה ימים (7-10) ולנסות שוב מבלי ללחוץ עליה .
אין פתרונות בדוקים מעבר לנסות מדי פעם ובקבוקים עם פטמות שונות.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה לליבך
מירב17/12/2009היי
אני מבינה לליבך
התינוקת שלי עושה לי את אותה בעיה
אני צפויה לחזור לעבודה
ואני במבוי סתום
היא לא מוכנה בקבוק
אתם הצלחתם?
אם כן אני אשמח לשמוע
הצעות
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירב,
הילה2821/12/2009התינוקת לוקחת מוצץ?
שלי כן אז אני לא ממש מבינה למה הסירוב הגדול, כי יש לה תחושה של משהו אחר בפה נמצץ חוץ מהציצי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי את הבקבוק של NUK
יפית18/12/2009על האריזה הם כותבים שהפטמה של הבקבוק מעוצבת בדומה לפטמה ש/ל האישה,
לא יודעת אם זה נכון , אבל מכל הבקבוקים שקניתי יונקת הדבש הקטנה מעדיפה אותו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מג'ניס
ג'ניס זאוסמר18/12/2009יקירותי,
איך אפשר לא לדעת אם זה נכון או לא - הסתכלתם על פטמותייך בזמן האחרון ?
אין פטמהה של בקבוק שנראה, מרגיש או מתפקד כמו פטמה של אישה!
כל תינוק ובקבוק לגופו.
על תאמינו להבטחות וחלומות הנמכרות יחד עם הבקבוקים - הכל קשור לשפת השווק.
בקבוק הוק בקבוק ואין שופ אפשרות בעולם להפוך אותו לשד - אין מה לעשות.
מסכימה - לפעמים צריכים אותם אבל אי אפשר להמיר את הציצי בבקבוק כאילו זה אותו הדבר.
פשוט יש להתמודד עם מה שיש במקרים שלא מניקים.
העולם לא פרפקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסיתי נוק, ניסיתי טומי טיפי, ניסיתי
הילה2821/12/2009מאם, ניסיתי אוונט..... נראה לי שזה לא העניין, נועם פשוט לא רוצה לקחת בקבוק (בת כמעט 3 חודשים)
כמו שנאמר, זה פשוט לא ציצי נעים וחם, אין מה לעשות...
אנחנו מנסים לתת קצת כל יום, בנתיים ללא הצלחה יתרה לצערי הרב...
יש כאלה שממליצים לעשות את זה בכוח - כלומר לא לתת לילד ציצי ולהשאיר רעב עד שיסכים מהבקבוק - זה נראה לי יותר מידי קשה (בשבילי ובשבילה..)
אני בנתיים מנסה בשיטה העדינה יותר.
אין לי עצות כי לא הצלחתי גם אני...
יש פה בנות שהתמודדו עם בעיה כזו? איך נפתרה לבסוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמישהו אחר ינסה לתת לה את הבקבוק
לימור21/12/2009אותך היא מזהה עם השד וכך את הריח שלך. שמישהו אחר יתן לה את הבקבוק ואת פשוט תתרחקי שלא תראה/תשמע אותך.
תנסו לעשות את זה בשעה שהיא רעבה אולי זה יצליח היא תבין שאת לא נמצאת וזאת האופציה היחידה שלה.
בהצלחה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסינו גם את השיטות האלה... :)
הילה2830/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מג'ניס
ג'ניס זאוסמר30/12/2009שלום לכולם,
כפי שאתן רואות כאן לפעמים אין פתרון.
אני מציעה לעשות הפסקה עם הנסיונות - שבועיים ללא נסיונות בכלל ואז לנסות אבל ללא לחץ.
התינוק שלך פשוט מביע את רצונותיו בהחלטיות.
ג'ניס
אנחנו מנסים להתמקד כאן על הנקה ולא על סוגי בקבוקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)