מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקה - דחוףרויטל14/12/2009
הפסקתי אתמול להניק לאחר הנקה בת 4 שבועות, מאחר ולא יכולתי לסבול את הכאב הכרוך בזה, עקב אחיזה לא נכונה של התינוק. אץמול גם ניסיתי בעזרת הידיים לבדוק אם אכן יוצא לי חלב, ולא יצא כלום, זה גם מה שתרם להפסקת ההנקה. בשעות הערב היתה נזילה מהפטמה של נוזל שקוף כמו מים. רציתי לדעת :
1. האם יתכן שאכן לא היה לי חלב?
2. מה אני עושה לגבי הגודש ?
3. אם אני אחליט היום - מחר לשוב להנקה, האם זה אפשרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרויטל
ג'ניס זאוסמר14/12/2009היי רויטל,
חבל שההנקה לא התנהלה כראוי מההתחלה.כנראה שבאמת לא תפסה טוב.
צריך מיומנות להוציא חלב מהשד ולא סתם לחיצה.
לכל אישה יש חלב כבר בשבוע 18 בערך של ההריון ולכן גם לאחר הלידה.החלב שלך התייבש/התמעט עקב חוסר הנקה או הנקה לא יעילה.
אם יש גודש את יכולה לשאוב או לחילופין לשים עלי כרוב או קומפרסים קרים/קרח.עם הזמן החלב ייתיבש.
אם תחליטי להניק את צריכה לעשות את זה בהקדם לפני שיפסיק להווצר בכלל.
יתכן וכבר קיים ירידה משמעותית - כל החלטה צריכה המשך מעקב משקל צמוד .
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - הפסקת הנקה לגניס
רויטל15/12/2009תודה על הנתשובה המהירה.
אתמול ניסיתי שוב להניק , ויצא לי נוזל שקוף, האם יש טעם לנסות להניק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ניס זאוסמר15/12/2009לא ברור, יתכן שכן ותלוי כמה זמן לא הנקת.
בכל אופן - תוך כדי מעקב מדשקל צמוד.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)