מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור והנקהיעל15/12/2009
ביתי בת חמישה חודשים ומזה כחודש (מאז חזרתי לעבודה) היא יונקת, אוכלת חלב שאוב ומנה עד 2 של סימילאק ביום. (עד גיל 4 חודשים היא ניזונה מהנקה מלאה) מאז שחזרתי לעבודה אני מרגישה בבירור שיש ירידה בכמות החלב (למרות שאני שואבת בעבודה- פעם בארבע שעות בערך. אין לי אפשרות להגדיל את התדירות...). בנוסף אתמול קיבלתי מחזור. האם זה תקין? ניתן להמשיך להניק כרגיל? יש דרך להגביר את ייצור החלב למרות המגבלות? כאשר אני בבית אני רק מניקה אך גם מזה אני חוששת, היות והבת שלי התחילה להתנגד מאוד לבקבוק מזה כשבוע, ובכל פעם זה מלווה בצרחות. (בהתחלה לא הייתה שום בעיה עם הבקבוק, הרגלתי אותה לבקבוק פעם ביום כבר מגיל חודש, ועד עכשיו לא היו בעיות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליעל
ג'ניס זאוסמר15/12/2009היי יעל,
להניק עם מחזור - אין שום בעיה.
חזרה לעבודה(שינוי בהרגלי היום),שאיבה ומתן תמ"ל - ביחד מתכון טוב לשינוי בכמות החלב.
הבכי בזמן מתן בקבוק - יכול להיות קשור לכל כך הרבה דברים שקשה לדעת.
הצעתי - לא לקשר את הכל ביחד - כנראה שיש איחזשהו קשר אבל לא הכל קשור.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)