מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלאגן בהנקהגלי17/12/2009
שלום רב , לידה ראשונה לפני כשבועיים לאחר קיסרי , בהתחלה הקטן שלי לא הצליח לתפוס ציצי מכיוון שהייתי בצקתית לאחר הניתוח , כיום הוא מצליח לתפוס ציצי וזה לאחר שבוע וחצי של נתינת בקבוקים שאובים , חלב יש רק העיניין הוא ברגע שאני מניקה הוא מתעורר כל שעה לאכול עוד, הוא לא תמיד מצליח לתפוס את הציצי מה שגורם לתסכול גם לו וגם לי הוא לא מקבל את הכמות שהוא רגיל לאכול בהאכלה אחת שז בערך 70 ס"ס וכתוצאה מכך הוא מתעורר כל שעה ואכל כל שעה מה שגורם לפליטות מרובות , כרגע חזרתי לנתינת ציצי ולהשלמה של בקבוקים שאובים . אני מאוד רוצה להניק האם יש דרך לפתור את הבעיה אשמח לתשובה במהירות גלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגלי
ג'ניס זאוסמר18/12/2009היי גלי,
יתכן ותינוקך התרגל לכמות יותר גדולה ובעיקר לזרם המהיר שקיבל מבקבוק.
כעת הוא פשוט מצפה לזרם מהיר וכמות יותר גדולה.
עליי וגם לוודא שהוא באמת תופס טוב - גשי לטיפת חלב או ליועצת הנקה.
אם הוא באמת תופס טוב עלייך להניק אותו הרבה, מ-2 הצדדים תוך כדי לחיצת השד לזרימת חלב בעת ההנקה.
אם הוא לא מפסיק לפלוט עלייך לקחת אותו לבדיקת רופא.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלאגן בהנקה
גלי20/12/2009תודה על תש\ובך, רציתי לדעת בערך כמה זמן יכולה להתנהל הנקה , ההנקה אצלי מתנהלת בין 10 דק' ל 45 דק' שככל שזמן ההנקה ארוך יותר ככה הוא לוקח יותר הפסקות , איך יודעים כמה הוא יונק והאם זה מספק אותו לפעמים אני משלימה לו עם בקבוקים ( שאיבה ) אשמח לתשובה , כמו כן רציתי לדעת , במקביל להנקה , אני שואבת כמה זמן יכול להשאר חלב שאוב אחרי שהוא אכל מהבקבוק אם בכלל .
אשמח לתשובה . גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)