שאלה בקשר לאספקת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאספקת חלב
    יפית
    18/12/2009

שלום,
    כאשר אני מניקה את האוצר, היא יונקת 5 דק' ונרדמת באופן די קבוע, אני מנסה להעיר אותה כדי שתאכל עוד אך זה בד"כ לא עובד ואז כעבור שעה היא רעבה שוב..
    בנוסף בימים האחרונים נראה כי החלב לא מספיק לה כי אחרי כמה דקות מתחילת ההנקה היא מושכת בפטמה, מוציאה אותה ומכניסה אותה שוב ושוב.
    אם אני מנתקת אותה היא לפעמים בוכה ולפעמים נרדמת ואז מתעוררת כעבור חצי שעה שעה ורוצה לאכול עוד, וזה משגע אותי כך שמידי פעם אני משלימה לה עם תמ"ל.
    עשיתי בדיקה עם השאיבה, ואכן לא יצא לי מספיק חלב לשלב בו היא נמצאת (בת חודש- חמסה חמסה)
    איך אני יכולה לגרום לייצור יותר חלב כדי שהיא תאכל ארוחה טובה כל פעם ולא 'תנשנש' כל שעה?

יפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאספקת חלב

הוספת תגובה

• תשובה מג'ניס

ג'ניס זאוסמר
    18/12/2009

היי יפית,
    את לא מציינת את גילך התינוק או משקלה לעומת משקל לידתה.
    בנוסף נראה לי שעיניים מקציעיות חייבות לראות אותכן בזמן ההנקה - מקרה קלאסי לייעוץ הנקה.
    תפני לאתר היועצות הנקה לישראל על מנת לקבל מידע על יועצות , מיקומם בארץ ומחירים.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו