רק פטמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק פטמה
    נועה
    20/12/2009

שלום,יש לי ילדה בת חודש וחצי יונקת בלבד ועולה במשקל יפה, הבעיה שהיא כל הזמן רוצה למצוץ את הפטמה, אם זה היה תלוי בה היא היתה מוכנה 24 שעות להיות דבוקה לפטמה, היא בשום פנים לא מוכנה מוצץ, קניתי לה המון סוגי מוצצים, גם מוצץ שנקרא "מוצץ לסרבנים" שהוא ממש בצורת פיטמה, אבל היא אינה רוצה, אחרי שאני יודעת שהיא אכלה טוב, היא נשארת על הפיטמה ואני מרימה אותה והיא נרגעת אבל אחרי פחות משעה היא שוב רוצה פיטמה ובוכה מאוד, קשה לה מאוד להרדם היא בוכה המון לפני השינה ומחפשת כל הזמן פיטמה אם אני נותנת לה היא נרדמת תוך פחות מדקה על הציצי, גם בלילה היא מתעוררת המון פעמים בנוסף לארוחה של הלילה והיא רוצה פיטמה, לעיתים אני חושבת שאולי לא מספיק לה מה שהיא אכלה בארוחה ואני נותנת עוד אבל בדרך כלל היא נרדמת, אבקש את עזרתכם, תודה נגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק פטמה

הוספת תגובה

• נגה

חיה כהן
    20/12/2009

נגה שלום!
    אני מאוד מבינה את הקושי ובאמת תינוק לא צריך לינוק כל היום.
    אנחנו יודעים שהנקה זה לא רק אוכל אלא הרבה יותר מזה וגם שיש תינוקות שזקוקים ליותר הנקה ומגע מאחרים,למרות זאת כדאי לבדוק שהתינוק נצמד טוב לשד ושההנקה באמת אפקטיבית ויעילה,כי אם התינוק לא נצמד טוב לשד ומרוקן באופן פעיל את השד אז כדי לקבל מספיק אוכל ולעלות במשקל הוא צריך לינוק כל היום.
    אם את בודקת את זה עם אחות טיפת חלב או יועצת הנקה והתינוק נצמד טוב אז תצטרכי לנהל איזשהי סדרת חינוך למוצץ.
    כמובן בתנאי שאת יודעת שהוא מקבל מספיק אוכל.
    בהצלחה ויום טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו