הנקה ומוצץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה ומוצץ
    עומר
    20/12/2009

שלום רב!
    אני כבר פניתי אליכם עם שאלה, אך נוצרה לי שאלה נוספת לגבי תינוק בן כמה ימים.
    שילוב של מוצץ והנקה ? האם אחד יכול להפריע לשני? ילד הראשון שלי היה מחובר המון לציצי ללא מוצץ.
    אך שמעתי שתינוקות הרבה יותר רגועים עם המוצץ בפה. האם זה באמת ככה, האם מומלץ לתת מוצץ בגיל הזה או כדאי להמתין ואם להמתין אז עד איזה גיל. ועוד שאלה, תינוק לאחר יניקה מעוניינת להתפנק עם הפטמה בפה, אני חושבת שבשלב הזה זה הכרחי הרי שיצאה לפני זמן קצר מהבטן, ועולם חדש זה מהפך, אומנם עם ילד השני כבר דברים לא כל כך פשוטים, האם לאפשר לדבר לקרות או שזה יוביל להרגל בהמשך .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה ומוצץ

הוספת תגובה

• אלה

חיה כהן
    20/12/2009

אלה שלום!
    ההמלצה היא לחכות עד שההנקה מבוססת ורק אז להתחיל בשימוש במוצץ.הכוונה בהנקה מבוססת היא שתינוק יונק טוב ועולה יפה במשקל ואנחנו יודעים לזהות את זה.
    הסיבות לכך הם שמוצץ במציצה שלו הוא כמו מציצה מפיטמה של בקבוק ולא כמו יניקה מהשד,בנוסף לכך אנחנו לא רוצים שהמוצץ יבוא על חשבון היניקה ייצור חלב עליה במשקל וכו.
    ברגע שאת מרגישה בטוחה עם ההנקה ניתן מדי פעם לתת מוצץ העיקר שזה לא יבוא על חשבון האוכל!
    בשבועות הראשונים כפי שציינת התינוק צריך הרבה מגע וחום אבל לאחר מכן אם את מרגישה שאילו לא יניקות של אוכל אפשר לפי רצונך להוריד אותו מהשד.
    כל טוב ובהצלחה
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו