מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סתימת צינורית?י21/12/2009
שלום, בתי בת 5 חודשים ועד כה היא יונקת, בעיקר משד אחד. באותו השד לפני כ-3 ימים הבחנתי (גם במראה) במעין צינורית גדושה במישוש הרגשתי בגבשושיות ומשהו כמו וריד בולט ללא כאב, ניגשתי לרופאת משפחה שהפנתה אותי למיון (?) שם לא עשו לי דבר, ניגשתי לכירורג שד שהעריך כי מדובר בסתימת צינוריות חלב ביקש ממני לעשות קומפרסים ולבצע אולטראסאנד.יש לציין כי בעת עיסוי ולאחר מקלחת חמה הגודש באיזור עובר אך בעת התמלאות של השד זה חוזר. האם התופעה מוכרת? מה דרכי הטיפול מלבד מה שציינתי? אני מאוד לחוצה כיוון שהתבקשתי לבצע את האולטרסאונד בדחיפות... זה נשמע כמו משהו חשוד אחר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינורית סתומה
חיה כהן21/12/2009שלום רב!
מאוד קשה בזמן הנקה לאבחן מצבים שונים בשד מאחר והשד מלא פעיל וכו. המקרה הקלאסי של תופעה שהסברת הוא באמת צינורית סתומה ובמקרים אילו ההמלצה היא להניק הרבה מאותו שד,קומפרסים חמים עם עיסוי ונסיון לשנות תנוחת הנקה בצורה כזאת שהסנטר של התינוק יהיה במקום של הגוש.
בכל מקרה כדאי להיות במעקב ולעשות את הבדיקות כדי לגלות שאין כלום.
בריאות והצלחה
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)