מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק שמרב לקבל בקבוקשרי23/12/2009
שלום, בני בעוד שבוע יהיה בן 4 חודשים והוא ניזון מהנקה בלבד. החל מהשבוע שעבר אני מנסה לתת לו פעם פעמיים ביום סימילאק כדי שיתרגל כיוון שב-3/1/10 אני חוזרת לעבודה. מה שאני עושה פשוט לא עוזר. שאבתי חלב ושמתי בבקבוק, החלפתי בקבוקים ופשוט כלום לא הולך. אתמול נעדרתי מהבית ל-5 שעות והוא היה עם בעלי ופשוט סירב לאכול עד שהגעתי ואז הוא ינ ק.
אני ממש אובדת עצות, מה עושים עם סרבן בקבוקים עיקש??
אודה על תשובתכן המהירה.
תודה מראש ויום נפלא :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרי
חיה כהן23/12/2009שרי שלום!
יש באמת תינוקות שלוקח להם יותר זמן להתרגל לבקבוק.
קודם כל לא להבהל אם הוא לא אוכל הרבה שעות,כי הוא ישלים את החסר בהנקה כשתבואי הביתה.
אין איזה מטה קסמים צריך פשוט כל פעם לנסות,בסיטואציות שונות כמו בלילה כשהוא יותר ישנוני,או לתת קצת הנקה ולנסות לעבור לבקבוק ועוד קצת הנקה וכן הלאה.
הרבה סבלנות וטוב שלא חיכית לרגע האחרון ויש לך זמן להרגיל אותו ואותך.
בהצלחה וכל טוב
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרבן בקבוקים-המשך
שרי24/12/2009ראשית,תודה רבה רבה על תשובתך המהירה והמפורטת.
ניסיתי לתת סימילאק בכפית וזה עבד מה שמוכיח שבאמת הבקבוק זו הבעיה. השאלה, איך אפשר לתת בכפית כמות של 150 מ"ל? זה ייקח שעות.. וסביר להניח שלא תהיה לו כ"כ סבלנות והוא יבכה וכו'
מה לגבי הכוסות של התינוקות-יש בהם המון חורים ואז יצא מלא חלב לא?...
מה לגבי ירקות? בטיפת חלב נאמר לי להתחיל לתת טעימות. אם זה יילך טוב האם מותר לתת מנה של ירקות טחונים בגיל 4.5 חודשים?
תודה מראש :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרי
חיה כהן25/12/2009שרי שלום!
בודאי שאי אפשר לתת כמות גדולה בכפית. לדעתי בגיל זה גם מוקדם מדי לשתות מכוס.חשוב לזכור שבגיל זה תינוקות זקוקים גם למציצה.
מומלץ להתחיל בטעימות של אוכל בגיל 4ח אפשר לנסות להגיע לארוחה שלמה.
בהצלחה וכל טוב
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)