מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר לבקבוקאורטל24/12/2009
שלום, ביתי בת 4 חודשים ובעוד חודש אני אמורה לחזור לעבוד. מאחר וההנקה לוותה בקשיים רבים בחודש וחצי הראשונים, ברגע שהתבססה הפסקתי לגמרי עם שילוב האכלה באמצעות בקבוק ואף נמנעתי ממתן מוצץ כדי לא לפגום בהישג ההנקה. כבר חודש שאני מנסה לתת לביתי בקבוק מידי פעם ואף מוצץ אך ללא הועיל, היא פשוט לא עושה תנועת מציצה על פטמת בקבוק או מוצץ. אני אובדת עצות וחסרת אונים. אנא עזרתכן-איך לשכנע לקחת מוצץ או בקבוק. תודה מראש. מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
חיה כהן24/12/2009מירי שלום!
עניתי אתמול על אותה שאלה. תקראי בבקשה אם יש משהו שאני יכולה להוסיף אז בשמחה.
הדבר מראה שהתופעה די שכיחה ובסוף עם הרבה סבלנות כמו שהתגברת על הקושי בהנקה את תתגברי גם על הקושי הזה. כנראה שיש לך תינוק שיודע בדיוק מה הוא רוצה ולא מוכן כלכך מהר לוותר... ודאי תרגישי את זה בהמשך .
הרבה הצלחה וכל טוב
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)