לא מוכנה לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכנה לאכול
    dors8
    25/12/2009

התינוקת שלי בת 3 חודשים, יונקת בלבד ושוקלת 6300 (נולדה 3700)- אבל משום מה בערבים האחרונים היא מתחילה לעשות קצת בלגן עם האוכל.
    במהלך היום היא אוכלת יחסית בסדר- למרות שגם לפעמים מסרבת לאכול למרות שמקטרת ועברו 3-4 שעות.
    אני מחכה לסימנים שלה של רעב- בד"כ סתם קיטורים וחוסר שקט- ואז מנסה להאכיל אותה-
    ומשום מה ב3 ימים האחרונים בערב היא ממש לא מוכנה לאכול- אתמול לא אכלה 5 שעות! וכשאני אומרת מסרבת לאכול אז היא ממש בוכה וצורחת כשאני משכיבה אותה ליד הציצי... לפני שהיא אוכלת בכלל.... עד שאני כבר לא יודעת מה לעשות ומרדימה אותה ואז היא אוכלת.
    זה אף פעם לא היה ככה איתה- היא תמיד הייתה יונקת כל שעתיים במהלך היום ובערב יותר ופתאום הכל השתנה אבל בצורה חריגה.
    כמה זמן רווחים היא יכולה לפתוח בין ההנקות? לפי מה שהבנתי במהלך היום עד 4 שעות. זה נכון?

לגבי ההנקה- יש לי מלא חלב ואני מרוקנת ידנית לפני שהיא אוכלת כדי שלא תיחנק.

דרך אגב- בלילה היא ישנה בין 7-8 שעות ואז קמה ואוכלת ואז שוב ישנה קצת.

אשמח לעזרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוכנה לאכול

הוספת תגובה

• לא מוכנה לאכול

חיה כהן
    25/12/2009

שלום רב!
    אין שום בעיה לפתוח מרווחים בין הארוחות כל עוד יש שעות ביממה שהיא אוכלת לעיתים יותר קרובות. מומלץ שיהיו בין 6-8 הנקות ביממה בסהכ כשאין חשיבות לשעות.אם היא רגועה ועולה יפה במשקל אז אין בעיה.
    אם היא בכלל לא רוצה לינוק אז צריך לחשוב על בדיקת רופא כדי לשלול דלקת אוזניים אולי או דלקת בדרכי השתן וכו
    בהצלחה וכל טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו