מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר מהנקה בלבד לבקבוק מידי פעםטלטל25/12/2009
הי, ילדתי לפני חודש ואני מניקה בלבד. לקח בערך שבועיים שלושה עד שביססתי את ההנקה ולכן לא שאבתי עד עכשיו. הייתי מעונינת לשאוב על מנת לאפשר לתת בקבוק במידה ואני נעדרת מהבית לכמה שעות (להתאוורר קצת....). איך אני מתחילה? הבנתי שחשוב לשאוב בהדרגה כדי לא "לבלבל" את השד. אשמח לעצות בנידון.
כמו כן, כמה תינוקת בת חודש צריכה לאכול בארוחה? ואשמח לקבל מידע לגבי אופו שמירת החלב. קניתי שקיות חד פעמיות להקפאה אך הבנתי כי ניתן לשמור גם במקרר- לכמה זמן והאם אפשר לערבב בין חלב שאוב מימים שונים.
בתודה מראש על העזרה והתמיכה!
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
חיה כהן26/12/2009רויטל שלום!
כדאי לשאוב בזמנים שיש מרווחים גדולים בין הארוחות. בבוקר בדכ יש יותר חלב בשד מאשר בערב,אז כדאי לנצל שעות אילו.
אפשר לשאוב במשאבה חשמלית או ידנית מה שנוח.
מבחינת כמויות קשה לדעת כמה בדיוק התינוק ירצה לאכול מאחר וזה תלוי מתי וכמה ינק קודם לכן. מומלץ להכין כמויות בינוניות כמו 80-100CC ואם ירצה עוד אז לחמם עוד כי אסור לחמם חלב אם פעמיים וגם אחרי שתינוק אכל מבקבוק אי אפשר לשמור את השארית להרבה זמן.
אפשר לשמור חלב אם במקרר ביתי כ5 ימים,ובפריזר 3-4 חודשים. לא לחמם במיקרו אלא בקערה עם מים חמים.
הרבה הצלחה וכל טוב
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)