תינוקת שלא אוכלת מספיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת שלא אוכלת מספיק
    סמדר
    28/12/2009

יש לי תינוקת בת שלושה וחצי חודשים שעד עכשיו רק יונקת. מביקורנו האחרון בטיפת חלב נאמר לנו לשלב לה עוד פעמיים ביום תחליף חלב כי לא עולה מספיק במשקל (כ100 גרם לשבוע ולעיתים מעט פחות או יותר). ניסינו בקבוק אך היא לא מסכימה. לאחר נסיונות מרובים ויום שלם של שביתת רעב מצידה, הסכימה לקחת בקבוק עם חלב שאוב שלי ושתתה פעם אחת 90, אחכ 50 ועוד פעם 50. נראה לי גם שכמות החלב שלי יורדת מעט ולכן אולי באמת כדאי לשלב לה גם תחליף אך היא לא מסכימה לטעם של זה. לעיתים היא גם יונקת מעט מאוד ולא רוצה יותר.אני רוצה לציין שהיא רגועה יחסית וישנה די טוב למרות שנראה כי בקושי אוכלת. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת שלא אוכלת מספיק

הוספת תגובה

• תשובה לסמדר

ג'ניס זאוסמר
    28/12/2009

היי סמדר,
    את נמצאת בשלב שעדיין אפשרי להגביר חלב.לא מובן לי למה ממליצים ישר תמ"ל מבלי לראות קודם אם אפשר להסתדר אחרת.
    על מנת להגביר את תפוקת החלב ובמגביל גם את הכמות שהיא לוקחת :
    1 - להניק אותה יותר וכל פעם גם מ-2 הצדדים
    2 - ללחוץ על השד בזמן ההנקה על מנת להזרים לה חלב
    3 - להתחיל לשאוב לאחר כל הנקה להגביר את החלב - מכשיר ספקטרה מיד שרה
    4 - לקחת חילבה 3 כדורים 3 פעמים ביום (מכל בית טבע - חילבה בכדורים ולא טיםות למיניהן)
    אם היא ממשיכה להתפתח יפה ושומרת על אחוזונים (תבקשי הסבר בטיפת חלב) אין צורך לדאוג.
    בהצלחה
    תכתבי לי על התקדמותיך
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו