מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות על הנקהשרה04/01/2010
הי ,
נולדה לי בת ראשונה ב-29.12 במשקל 2650 ק"ג בשבוע 37.5 , בעת השחרור שקלה 2542 ק"ג. בהתחלה לא היה חלב אז השלמתי עם מטרנה כרגע יש מספיק חלב ורק מניקה.
יש לציין שהילדה מאוד ישנונית וכל האכלה אני צריכה להעיר אותה (3 שעות) ביום 4 בלילה - מצד שני כל החלפה יש קקי + פיפי..
אני מאוד מבולבלת וחוששת בנושא ההנקה אשמח מאוד מאוד לעזרה:
1. כמה זמן ממוצע תינוקת בגיל שלה יונקת ונחשב תקין? האם כדאי לתת תוספות של חלב שאוב ? יש חברות שהמליצו לי לתת ארוחה אחת לפני השינה חלב שאוב כדי לדעת בוודאות כמה אכלה ..
2. אם להניק ע"י חלב שאוב כמה ML אמורה לאכול בשלב זה?
3. מעוניינת לסדר שעות הנקה קבועות, איך כדאי ?
מצפה לתשובה בכליון עיניים...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרה
חיה כהן05/01/2010שרה שלום! אם בתך יונקת טוב ,עולה במשקל ויש יציאות אז את יכולה להיות רגועה ושקטה.
אם רוצים להניק אז כדאי שגם את וגם היא תתרגלו להנקה ולא לחלב שאוב.
אין זמן להנקה נותנים לתינוק מתי שהוא רוצה, יהיו שעות ביממה שתינק לעיתים קרובות ויהיו שעות ביממה שתפתח פערים בין ההנקות.
קביעת שעות הנקה הוא מתכון טוב לגמילה מהנקה אז לא מומלץ לסדר שעות אלא עדיף לזרום עם רצון בתךכמובן שחשוב לשים לב לסימנים שמראים שהיא באמת אוכלת.
מדברים על כשבועיים לביסוס ההנקה אז צריך לתרגל הרבה ולהניק הרבה ואחכ הדברים מסתדרים ונעשים הרבה יותר קל.
בהצלחה וכל טוב
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות על העצות ועל העידוד !
שרה05/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)