מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקהתמי07/01/2010
שלום וברכה ילדתי בשבוע שעבר ואני מניקה את הילדה יש לי שאלה בקשר לשדים שלי שמתי לב ששד אחד מיצר פחות חלב וקטן יותר אני משתדלת להניק משתי הצדדים אבל היא יונקת רק מצד אחד וכשהיא יונקת מהצד של השד הקטן היא גם רוצה את השני אבל לא הפוך אני מרגישה שהחלב לא נוצר כמו בשד השני מה עלי לעשות בכדי שיהיה חלב האם עלי לשאוב כשאני מתחילה מהצד של השד הגדול בכדי שיווצר חלב
תודה תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשוה לתמי
ג'ניס זאוסמר10/01/2010מזל טוב תמי,
רובנו לא סימטרים ולרובנו בעת ההנקה צד אחד המייצר פחות וצד המייצר יותר.
תמשיכי להניק אותה תמיד מ-2 הצדדים כאשר היא עוברת לצד שני רק לאחר שהיא סיימה,מבחינתה, את הצד הראשון.
אם היא לא יונקת או יונקת מעט מאוג מצד אחד הצד הזה יפסיק לייצר חלב והצד השני ייצר מספיק לה.
את יכולה לנסות גם לשאוב מהצד השני על מנת לנסות להגביר את היצירה שם.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)