מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בהנקה - שניה לפני שאני מוותרתאושרת10/01/2010
היי
לפני שישה ימים ילדתי את בני השני.
את בני הראשון לא הצלחתי להניק ושאבתי לו חלב שהספיק בקושי במשך חודשיים.
אני סובלת מכאבי תופת בהנקה. אני משתמשת בפטמת סיליקון מאחר והפטמות שלי מעט שקועות וקל לילד להתחבר אליהן טוב יותר ולינוק.
בפעם הקודמת הזמנתי יועצת הנקה די עלובה שלא סייעה לי ורק ורק דרשה תשלום.
היום הבחנתי בדם על רפידת ההנקה מאחת הפטמות ואני פוחדת שתווצר לי דלקת כמו בפעם הקודמת.
אולי למשהי יש עצה כיצד להפחית את הכאב ולשמור על הפטמות שלי מפציעה?
אולי יש לי מערכת רגישה מידי ואני לא בנויה להניק?
המיואשת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאושרת
ג'ניס זאוסמר11/01/2010שלום אושרת,
מזל טוב !
פטמות סיליקון לא מהוות פתרון ברוב המקרים של קושי בהנקה. ההפך הוא נכון. אם לא משתמשים בפטמת סיליקון כמו שצריך (ולא תמיד אפשרי) התינוק עלול לפצוע את הפטמה וחוסר המגע הישיר בין העור ופה התינוק עלול להביא לחוסר יצירת חלב. ולכן תמיד מומלץ ,אם משתמשים בפטמת סיליקון, לוודא תפיסה נכונה (לא כואב ואין פצעים ועוד) , שאיבות נוספות לתגבר גירוי ומעקב צמוד לאחר משקל התינוק.
צר לי שהייתה לך נסיון לא מוצלח בפעם הקודמת הן לגבי ההנקה והן עם היועצת אבל בכל זאת אני ממליצה להכנס לאתר הרשמי שליועצות הנקה לישראל ושם תמצאי רשימת יועצות מקצועיות בלבז.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)