מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעוררויות מרובות בלילה....תהילה13/01/2010
שלום,
הבת שלי בת 5 חודשים וחצי. יונקת בלבד. ( הטעימות של המוצקים עד עכשיו לא נחלו הצלחה. היא יורקת הכל . ואם כבר מסכימה לאכול/לטעום היא משתעלת כאילו היא נחנקת...)
מגיל חודש היא ישנה 7 ואפילו 8 שעות רצוף בלילה.
מזה שבוע היא מתעוררת בין 4 ל- 5 פעמים בלילה. יונקת כחמש דקות ומיד נרדמת.
הייתכן שהיא רעבה ? או אולי זקוקה למגע וחום? ( אינה משתמשת במוצץ)
בעלי "דורש" שאתן לה סימילאק לפני השינה. אני מתנגדת. בתוקף !
כיצד עליי לנהוג ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליעל
ג'ניס זאוסמר13/01/2010היי יעל,
כנראה שהיא לא מוכנה עדיין,מבחינה התפתחותית לטעימות.תפסיקי ותנסי בעוד שבועיים שוב.
קשה לדעת למה היא מתעוררת - יתכן ולא מרגישה טוב, שיניים, וכו.
אם הייתה רעבה , לפי דעתי, לא הייתה לוקחת ל5 דקות ונרדמת, והאם היא רעבה רק בלילה ולא ביום? - לא הגיוני כל לך.
מה עושים ? אני מציע לחכות ולא לתת משהו אחר אבל בשום פנים ואופן אין לתת למצב הזה לגרום למתח בניכם.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)