שילוב הנקה ותמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב הנקה ותמ"ל
    תמר
    17/01/2010

שלום..
    אני אמא לתינוק מדהים בין חמישה וחצי חודשים. עד עכשיו הוזן באופן מלא על ידי הנקה.
    לקראת גיל חצי שנה ( וחזרה צפויה בעוד כחודשיים לעבודה), אני מעוניננת לשלב בין הנקה ותמ"ל..ומוצקים..איך ניתן לשלב במידה שהכי פחות תפגע בייצור החלב?
    (ניסינו פעם-פעמיים לתת תמ"ל- אכל ללא התנגדות)
    עוד פרטים שיתכן וחשובים:
    יש לציין שהקטנציק ממש רזון..אחוזון 2 , אובחן כסובל מריפלוקס ומטופל על ידי לוסק.לאחרונה הפליטות התמעטו משמעותית . אנו במעקב אצל רןפאת גסטרו. כמו כן, לפני מספר חודשים ביקרתי אצל יועמצ הנקה שהתרשמה שההנקה תקינה..
    ועוד שאלה..אני מרגישה שאין לי כלל תחושת מלאות..לעיתים בהנקות הוא מתחיל לבכות או נושך / מושך באופן מכאיב..האם יתכן ונגמר לי החלב?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב הנקה ותמ"ל

הוספת תגובה

• נטע

חיה כהן
    17/01/2010

נטע שלום!
    ראשית החלב לא נגמר בבת אחת אלא בהתחלה יש ירידה בכמויות החלב שיכול להיות שזה המצב אצלך.
    אין ספק שככל שתניקי פחות ותתני מוצקים ותמל כמויות החלב ילכו וירדו,כך שאם ברצונך להמשיך להניק כדאי להניק ואם יוצא שאת לא מניקה אז לשאוב.אם הכמויות של החלב מספיקות אני לא רואה סיבה לתת תמל.
    בהצלחה וכל טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו