קושי בהנקה בגיל חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בהנקה בגיל חודשיים
    עינת
    17/01/2010

שלום,
    בתי בת חודשיים ויונקת בלבד (ללא תחליפים). במהלך החודש האחרון נתנו לה חלב שאוב בבקבוק
    (3-4 פעמים בסך הכל), והיא הצליחה לינוק בצורה טובה. עד כה, לא היו לי כלל בעיות בהנקה (שוקלת 6.300), אך בשבוע האחרון, ההנקות נעשו קשות: היא יונקת 3-4 דקות ברוגע ואז מתחילה "להילחם" בפטמה ולמשוך אותה ולבכות, כאילו אין מספיק חלב, או שאין לה סבלנות שהחלב ייצא. עד עכשיו, היא לא הייתה קמה בלילות לאכול (אכלה ב22:00 ואז ב6:00) ובשבוע האחרון היא מתעוררת לאכול בסביבות 3:00 ושוב ב6:00.
    אני לא יודעת מה הביא לשינוי, אבל חשוב לי להמשיך להניק ללא תוספות.
    האם בעקבות הבקבוקים היא הפכה לחסרת סבלנות?
    מה אתן ממליצות לעשות?
    בנוסף, בעקבות ההנקות הקשות, הפטמות שלי כואבות מאוד, כמו בימים הראשונים שלאחר הלידה...

תודה רבה
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בהנקה בגיל חודשיים

הוספת תגובה

• עינת

חיה כהן
    17/01/2010

עינת שלום!
    יש תקופות בהנקה שתינוקות רוצים לינוק לעיתים יותר קרובות,זה נקרא קפיצת גדילה עורך מס ימים והמצב חוזר לקדמותו.
    אל תסיקי מסקנות לגבי ההמשך תמשיכי להניק לפי הצורך והגברת ההנקות יכול להגביר את כמויות החלה.
    כל טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו