מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת חלב אםלילי20/01/2010
יש לי תינוק בן 4 חודשיים לא שאבתי יותר ממספר פעמים התינוק עולה יפה במשקל אך לפעמים אני נותנת בקבוק מפני שאני כל היום לבד והוא יונק כל שעה וחצי לא מצליחה לנוח עכשיו יותר טוב הוא הי כל היום עליי אבל זה הי משהו כמו בקבוק בשבוע יש לי משאבה האם אני יכולה לחזור לשאוב אם לא התמדתי וזה הגיוני שאני מצליחה להוציא 30 סיס רק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
סיגל מיכאלי20/01/2010היי אני כל כך מבינה אותך באמת יש קושי להניק תינוק כל כך הרבה פעמים ביום ולכן לא יקרה כלום אם יקבל בקבוק שאוב ,ולכן את יכולה לחזור ולשאוב במשאבת חלב ,כדי שתהיה שאיבה טובה יותר אני מציעה לעשות עיסוי לשד ,ולנסות לפעול לפי דמיוןמודרך לדמיין מפל שאת אוהבת אך במקום מים דמייני שחלב זורם ובשפע , שאיבה מוצלחת במיוחד קוראת בזמן שאת מניקה ,מהשד השני אני ממליצה לשאוב בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת חלב אם
יפית בוגנים20/01/2010היי,
את בהחלט יכולה לחזור לשאוב .
הכמות שהצלחת להוציא מושפעת מהרבה גורמים כמו: הזמן ביום שבו שאבת, לפני הנקה או אחריה, סוג המשאבה, מצב הרוח, עייפות...
לא ברור מהי מטרת השאיבה - האם ארעית או שאת מעוניינת לשאוב באופן יומיומי .
יהיה לך קל יותר לשאוב בבוקר , אם את יכולה לשאוב כשהתינוק יונק מהצד השני- החלב ישתחרר יותר בקלות.
הנחיות לשאיבה מותאמות למטרת השאיבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)