שאיבת חלב אם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת חלב אם
    לילי
    20/01/2010

יש לי תינוק בן 4 חודשיים לא שאבתי יותר ממספר פעמים התינוק עולה יפה במשקל אך לפעמים אני נותנת בקבוק מפני שאני כל היום לבד והוא יונק כל שעה וחצי לא מצליחה לנוח עכשיו יותר טוב הוא הי כל היום עליי אבל זה הי משהו כמו בקבוק בשבוע יש לי משאבה האם אני יכולה לחזור לשאוב אם לא התמדתי וזה הגיוני שאני מצליחה להוציא 30 סיס רק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת חלב אם

הוספת תגובה

• שאיבה

סיגל מיכאלי
    20/01/2010

היי אני כל כך מבינה אותך באמת יש קושי להניק תינוק כל כך הרבה פעמים ביום ולכן לא יקרה כלום אם יקבל בקבוק שאוב ,ולכן את יכולה לחזור ולשאוב במשאבת חלב ,כדי שתהיה שאיבה טובה יותר אני מציעה לעשות עיסוי לשד ,ולנסות לפעול לפי דמיוןמודרך לדמיין מפל שאת אוהבת אך במקום מים דמייני שחלב זורם ובשפע , שאיבה מוצלחת במיוחד קוראת בזמן שאת מניקה ,מהשד השני אני ממליצה לשאוב בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבת חלב אם

יפית בוגנים
    20/01/2010

היי,
    את בהחלט יכולה לחזור לשאוב .
    הכמות שהצלחת להוציא מושפעת מהרבה גורמים כמו: הזמן ביום שבו שאבת, לפני הנקה או אחריה, סוג המשאבה, מצב הרוח, עייפות...
    לא ברור מהי מטרת השאיבה - האם ארעית או שאת מעוניינת לשאוב באופן יומיומי .
    יהיה לך קל יותר לשאוב בבוקר , אם את יכולה לשאוב כשהתינוק יונק מהצד השני- החלב ישתחרר יותר בקלות.
    הנחיות לשאיבה מותאמות למטרת השאיבה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו