הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    סומה
    20/01/2010

שלום
    ילדתי לפני חודש בן בשבוע ה 36 ששקל 3090.. הוא יונק ונותנת לו פעמים ביום פורמולה של 100 ס"ס כל פעם.. היום הוא שוקל 4 ק"ג... בבוקר אני מרגישה שיש חלב (שני הבקבוקים נותנת בלילה) והוא יונק ב 7..ויושן שעתיים ויונק עוד פעם ב 9-9:30.. ויושן עוד כ 2-3 שעות..אחרי הצהריים עד הלילה הוא יונק כמעט בכל שעה ואני מרגישה מרוקנת...האם יש מיעוט חלב למרות שתוך שבועיים עלה 800 גרם?? מה ניתן לעשות שימשוך יותר זמן בין ההנקות?
    ניסיתי לשאוב 4 פעמים פעם ראשונה יצא לי 20 ס"ס משני הצדדים וב 3 פעמים האחרות יצא בין 30-40 ס"ס.. שזה פחות הרבה מהארוחה שהוא אוכל מבקבוק (100 ס"ס ).. האם זה סימן למיעוט חלב?

אני נורא מתוסכלת...תעזרו לי בבקשה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• תדירות הנקה

יפית בוגנים
    21/01/2010

סומה שלום,
    הכמות שהצלחת להוציא מושפעת מהרבה גורמים כמו: הזמן ביום שבו שאבת, לפני הנקה או אחריה, סוג המשאבה, מצב הרוח, עייפות...תינוק שיונק ביעילות מצליח להוציא יותר ממה שהמשאבה מוציאה .
    התדירות שהתינוק שלך יונק נורמלית .
    העלייה במשקל יפה , ונובעת מהנקה+ 200CC של תמ"ל ביממה.
    ממה שאת כותבת אני מבינה שאת חוששת שבערב אין מספיק חלב וגם קשה לך בשעות האלה עם תדירות ההנקה .
    לכן, את יכולה בערב, להעביר אותו לאחר שהוא סיים צד אחד לשד השני , ושוב כשהוא מסיים , החזירי אותו לשד הראשון - כמה שהוא ירצה- וזה בתנאי שהוא לא בוכה ומתוסכל כי לא יוצא מה שהוא מצפה. כך, הגוף יתחיל לייצר יותר בשעות האלה תוך מס ' ימים- שבוע.
    אם תרגישי שהפתרון הזה לא יעיל, היפגשי עם יועצת/ מדריכת הנקה מוסמכת באיזור מגורייך, שתראה אותו יונק ותעריך את יעילות ההנקה וניהולה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו