קושי בשאיבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בשאיבת חלב
    האם השואבת
    21/01/2010

שלום, יש לי תינוקת בת שלושה חודשים, לאחר קשיים בהנקה עקב היווצרות פצעים בפיטמות התחלתי לשאוב כשבועיים לאחר הלידה ומאז אני כמעט ורק שואבת (למרות שהתחלתי בשבועיים האחרונים לנסות להחזיר אותה בהדרגה להנקה). אני משתדלת לשאוב כל 3-4 שעות למעט בלילה שהיא ישנה לילה שלם אז אני שואבת ב-22:00 בערך ואז שוב ב-6:00 אבל אז אני שואבת 2 מנות של 180 מ"ל.
    חשוב לציין שעד היום השאיבה הלכה מצויין, היא אוכל מנות של 180-220 מ"ל כל ארוחה, בערך 4-5 ארוחות ביום וישנה כל הלילה בערך 10 שעות וגם עולה יפה במשקל.
    ביומיים האחרונים אני מוצאת את עצמי מתקשה לשאוב מנת חלב שלמה בחלק מהשאיבות (כשבדר"כ אני שואבת מנה של 180 מ"ל) ואני לא מבינה למה? יכול להיות שהחלב מפסיק להיווצר עקב זה שאני רק שואבת ולא מניקה, האם יש קשר להפסקת החלב? בשבוע האחרון לא הקפדתי כל כך על שתייה מרובה, יכול להיות שזו הסיבה, ואם כן במידה ואני יקפיד על שתייה מרובה כמות החלב תגדיל את עצמה? אני מעוניינת לדעת האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לתקן את המצב, זה מאוד חשוב לי, תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בשאיבת חלב

הוספת תגובה

• ירידה בכמות החלב

יפית בוגנים
    21/01/2010

שלום לך ,
    את מתארת ירידה בכמות של בחלב , ונסיון להחזיר אותה בהדרגה לשד בשבועיים האחרונים - פה חסרים פרטים - מה כלל הניסיון , באיזה שעות , האם היא ינקה או שזה היה רק נסיון לחבר אותה...
    יכול להיות שזה מה שהשפיע ...
    שאלה נוספת היא האם התחלת לקחת גלולות? האם משהו השתנה חוץ מנסיונות ההנקה - היית חולה ונטלת תרופה?...
    אני מציעה לך להיפגש עם יועצת / מדריכת הנקה מוסמכת באיזור מגורייך , את מעוניינת להחזיר אותה ליניקה מהשד, חשוב לוודא שהיא יונקת טוב אחרת ייצור החלב נחלש וכמובן שהיא תקבל פחות ממה שהיא צריכה .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו