בדיקה בסיום הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה בסיום הנקה
    לילי
    24/01/2010

שלום רב,

בתי בת 7 וחצי חודשים. עד גיל חצי שנה הנקתי הנקה מלאה ובמהלך החודש השביעי לחייה של הקטנה המתוקה התחלתי לשלב תב"ל - לקראת חזרתי לעבודה. בשבוע האחרון הפסקתי להניק באופן רשמי ועושה רושם שהקטנה גם פחות אהבה את ההנקה וזה עשה לי טוב אולי טיפה יותר ממה שזה עשה לה ("יותר משהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניק.."). בכל אופן, סיימתי ליטול גלולות המותרות בהנקה (סראזט) ועברתי לגלולות משולבות.

שמעתי משהו על בדיקה שצריך לבצע עם סיום ההנקה אצל רופא כירורג...האומנם? ובמידה והתשובה חיובית - לשם מה הבדיקה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה בסיום הנקה

הוספת תגובה

• סיימתי להניק

סיגל מיכאלי
    25/01/2010

היי ,מזל טוב על סיום ההנקה ,כל הכבוד לך על תקופת ההנקה ,זה לא ברור מאליו ,לגבי שאלתך לעיתים יש נשים שהולכות לבדיקת שד ,לאחר שסיימו להניק ,ולכן אם את מעוניינת בבדיקה שתמיד טוב לעשות ללא קשר להנקה אני ממליצה ,בדרך כלל הבדיקה לגילוי גוש בשד ,וכירורג בודק את רקמות השד לאחר ההנקה ,אני הייתי עושה יום מקסים סיגל מיכאלי ,מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו