שינוי בצורת הפיטמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בצורת הפיטמה
    דיקלה
    26/01/2010

שלום,
    לפני חודש נולדה בתי הבכורה. מיד הנקתי למרות שלא החל בקלות אך התעקשתי ואני מניקה הנקה מלאה. בימים האחרונים שמתי לב כי פיטמה אחת שינתה צורתה לגמרי. בתחילה הייתה צורתה ארוכה ועובייה דק יחסית ובימים האחרונים הפכה קטנה יותר באורכה ושמנה יותר, כאילו שנדחסה קצת כלפי מטה. הדבר מקשה על התינוקת לתפוס את הפימה ולינוק. אני מרגישה כאילו שמרוב שהיא קטנה היא מחליקה לה מהפה כל הזמן החוצה. נניח בהנקה של 20 דקות באותו שד הפה שלה מחליק 5-6 פעמים החוצה וקשה לה לתפוס אותו בחזרה כי זה מחליק ושטח התפיסה ליניקה קטן יותר.
    אשמח לשמוע מניסיונכן המקצועי מה זה ומה ניתן לעשות בנידון , כמו כן נראה לי שגם הפטמה השנייה שינתה צורתה....

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בצורת הפיטמה

הוספת תגובה

• שינוי צורת הפטמה

יפית בוגנים
    27/01/2010

היי דיקלה ,
    התינוקת יונקת מהשד , לא מהפטמה , ולכן לרוב לצורת הפטמה אין השפעה על היכולת לינוק . את רושמת שהפטמה מחליקה לה מהפה "מרוב שהיא קטנה" , היא צריכה להחזיק בפה לא רק את הפטמה אלא גם חלק מההילה שמתחתיה .
    אם את לא מצליחה לעשות זאת , היפגשי עם יועצת/ מדריכה הנקה מנוסה באיזור מגורייך , שתלמד אותך לחבר אותה טוב יותר לשד, ותעריך את התנהלות ההנקה .
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו