בעיה בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בהנקה
    ריבי
    26/01/2010

ביתי בת 3.5 חודש עד כה נתתי לה רק נקה.
    בזמן האחרון כל פעם היא מתנתקת מהשד ומייללת, אחרי לחיצה על השד אני רואה שיוצא שפריץ חלב ולדעתי לא מדובר בחוסר חלב , אני גם שואבת לה לבקבוק.
    כל פעם שאני מכניסה את השד היא יונקת כאילו היא מתה מרעב ואז מוציאה וככה כל הנקה וזה מאוד מתיש במיוחד בלילה , כאילו אני צריכה להאביק שתינק והיא כן רוצה לינוק.
    בנוסף אחרי 3 חודשים של שינה של 8 שעות היא מתעוררת כל 3 שעות לאכול, כמובן שהיא לא ממש אוכלת היא מתוך שינה יונקת ומוציאה את השד ושוב אני מכניסה והיא יונקת ומוציאה.
    במהלך הלילה התהליך לא מלווה ביללות אבל אחה"צ בערב היא כאילו ממש מתוסכלת מהנושא.
    יש לציין שרוב היום היא לא עצבנית או בוכה היא מאוד חייכנית מה שמלמד שהיא לא רעבה.
    היא עולה המשקל ממש את המינימום ולא יותר.
    בקשבוק שאוב היא מחסלת כאילו היא לא ראתה אוכל כל היום.
    ספריי לפתיחת האף לא עזר ככה שזה לא אף סתום, מה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את הנושא כדי שאוכל להמשיך להניק כי אני לא רוצה סתם לתת מטרנה כשיש לי חלב, אני לא מעוניית לנפח אותה.
    ההנקה כמה שאני רוצה להמשיך מאוד הופכת לתסכול ולא רוצה בכוח להכריח את הבת שלי, למרות שיש פעמים שהיא אחרי האבקות יונקת כמו שצריך מסתכלת עלי ברוגע ואפילו לעיתים נרדמת על השד.
    אודה לתשובה
    ריבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בהנקה

הוספת תגובה

• בעיה בהנקה

יפית בוגנים
    27/01/2010

היי ריבי ,
    מהתיאור שלך , אני לא בטוחה שהיא יונקת ביעילות. היא אמנם חיינכית ושמחה במשך היום- זה לא מעיד על יעילות ההנקה , אולי על מזגה הנוח והנעים .
    יותר קשה לה אחה"צ ובערב- ואכן ייתכן שבשעות האלה יש פחות חלב. את גם כותבת שהיא"מתנפלת על בקבוק שאוב ..." וכן "לא עולה במשקל יותר מהמינימום" - אני לא יכולה להסיק חד משמעית שום דבר , כדי להבין את התמונה השלמה צריך תשאול של כשעתיים, אבל מדברים אלו אני לא בטוחה שההנקה יעילה והייתי ממליצה לך להיפגש עם יועצת / מדריכה מנוסה באיזור שלך .
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו