מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבר מניקאבא של שניר08/10/2007
הי ג'ניס
מעניין אותי לדעת, האם יש אפשרות שגבר יניק?
והאם יש רופא המטפל בעניין??
תודה מראש
אבא של שניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאבא של שניר
ג'ניס זאוסמר08/10/2007שלום רב,
בואו נגיד שלו גברים היו יכולים להניק מבחינה אנטומית ופיזילוגית היינו שומעים עליהם יותר.
נכון, לגברים יש רקמת שד - בדרך כלל לא מפותחת בגלל הייותם הגנטית זכרים ומצב ההורמונלי השונה מנשים.
ויש מצבים,אמנם נדירים , עם הפרשת חלב בעקבות מחלה או תופעות לוואי של תרופות מסוימות.
אבל בין זה לבין גבר מניק ממש, יש תהום.
יש גם אנקדוטות של גבים מניקים אבל אני אף פעם לא ראיתי גבר כזה למרות שאני בתחום מעל 20 שנה וראיתי המון דברים- תאמין לי.
אני אולי אולד פשינד אבל מאמינה שעדיין יש 2 תחומים שהטבע שמר לנשים - לידה והנקה.
כן - רופא יכול למלא אותך בהורמונים ותרופות אחרות לייצור חלב אבל לא באחריות ובסיכון די משמעותי לבריאותך.
אני במקומך הייתי מתרכז בתחומים הרבים והשובים מאוד של להיות אבא אוהב,תומך ורגיש.
בכבוד(באמת ולא בציניות),
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה שלך...
אבא של שניר09/10/2007אני פשוט לא יודע מה לעשות,
הבן שלי שניר בן 3 שבועות ואישתי ממש מתקשה בהנקה, כואב לה,
היא מתחילה ללמוד בעוד שבוע ואני פוחד שהיא תפסיק להניק
חשוב לנו מאד שהתינוק שלנו יקבל את הטוב ביותר- חלב אם, ולכן חשבתי שאולי אני יוכל לעזור,
אולי יש פתרונות נוספים???
אבא של שניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבא של שניר
ג'ניס זאוסמר09/10/2007אני מבינה את הבעיה וחושבת שכדאי לפנות לייעוץ הנקה מקצועי אם חשוב לכם להניק.
תחפש בגוגל - יועצות הנקה ותמצא יועצות לפי איזור בארץ ואף מחירים.
אם כואב לה קרוב לוודאי שהתינוק לא בדיוק תופס טוב וחשוב שהייעוץ יהיה בהקדם ומקצועי.
אתה יכול לעזור בינתיים בעזרה במציאת/הזמנת יועצת , השגת מכשיר שאיבה על פי המלצת היועצת ובכלל להוריד לחץ - גם זה לפעמים עושה את שלו.
מאיזה איור אתם בארץ?
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)