מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלילה - רוצה בקבוק...טליה28/01/2010
שלום לכן! יש לי ילד חמוד בן 4.5 חודשים. עד עכשיו ניזון מהנקה בלבד . ( אפילו שחזרתי לעבודה.)
בימים האחרונים - ממש לא רגוע בלילה. בסוף נתתי לו סימילאק. והוא נרגע. אני חושבת שיש לי חלב כי אני שואבת. ואני רואה...אז מה יכולה להיות הסיבה לכך והאם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שיחזור לינוק כמו שצריך. (יש לציין שאחרי צהריים ובערב אחרי המקלחת הוא יונק מצויין). אני חשבתי שאו שיש בעיה בחלב או שהוא מתעצל ורוצה בקבוק במקום להתאמץ לינוק. אני ממש לא רוצה להפסיק להניק. מה ניתן לעשות??? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רגוע
סיגל מיכאלי28/01/2010היי השאלה היא לא הנקה בטח שיש לך חלב ,אלא שכנראה הילד חווה שינויים לאחרונה ,חזרתך לעבודה ,זה שהוא גדל ומבין שאמא לא תמיד איתו ולכן הוא מחפש אותך בלילה הוא רוצה לוודא שאת כאן ולא נעלמת ,או צמיחת שיניים וכאבים שמגיעים בשעות הליל ,הסתגלות למעון ,כל אלו גורמים לבהלה לרצון בחום אהבה ומגע ולכן אני מאמינה שעם המון אהבה ומגע זה יסתדר ,סבלנות זה יעבור ,בנוסף לא יקרה כלום אם בלילה יקבל בקבוק ,אם יקבל בקבוק והשאר הנקה את לא תאבדי את ההנקה ,בהצלחה יום קסום סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה.
טליה28/01/2010מקווה שזה יסתדר בקרוב וההנקה תמשיך בהצלחה! תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)