בלילה - רוצה בקבוק...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלילה - רוצה בקבוק...
    טליה
    28/01/2010

שלום לכן! יש לי ילד חמוד בן 4.5 חודשים. עד עכשיו ניזון מהנקה בלבד . ( אפילו שחזרתי לעבודה.)
    בימים האחרונים - ממש לא רגוע בלילה. בסוף נתתי לו סימילאק. והוא נרגע. אני חושבת שיש לי חלב כי אני שואבת. ואני רואה...אז מה יכולה להיות הסיבה לכך והאם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שיחזור לינוק כמו שצריך. (יש לציין שאחרי צהריים ובערב אחרי המקלחת הוא יונק מצויין). אני חשבתי שאו שיש בעיה בחלב או שהוא מתעצל ורוצה בקבוק במקום להתאמץ לינוק. אני ממש לא רוצה להפסיק להניק. מה ניתן לעשות??? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלילה - רוצה בקבוק...

הוספת תגובה

• לא רגוע

סיגל מיכאלי
    28/01/2010

היי השאלה היא לא הנקה בטח שיש לך חלב ,אלא שכנראה הילד חווה שינויים לאחרונה ,חזרתך לעבודה ,זה שהוא גדל ומבין שאמא לא תמיד איתו ולכן הוא מחפש אותך בלילה הוא רוצה לוודא שאת כאן ולא נעלמת ,או צמיחת שיניים וכאבים שמגיעים בשעות הליל ,הסתגלות למעון ,כל אלו גורמים לבהלה לרצון בחום אהבה ומגע ולכן אני מאמינה שעם המון אהבה ומגע זה יסתדר ,סבלנות זה יעבור ,בנוסף לא יקרה כלום אם בלילה יקבל בקבוק ,אם יקבל בקבוק והשאר הנקה את לא תאבדי את ההנקה ,בהצלחה יום קסום סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה.

טליה
    28/01/2010

מקווה שזה יסתדר בקרוב וההנקה תמשיך בהצלחה! תודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו