מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי אישפוז...לא יונקת בלילהשרון29/01/2010
שלום, התינוקת שלי היתה מאושפזת מיד אחרי הלידה, במשך 10 ימים. התחלתי להניק רק כשבוע אחרי הלידה, ועד אז שאבתי. בכל מקרה, בכל 10 הימים, גם כששאבתי, ישנתי בשעות הלילה (שאיבה אחרונה בחצות ואח"כ רק ב 8), והתינוקת בכל מקרה היתה עם בקבוק, וכשכבר הנקתי, עדין אכלה מבקבוק בשעות הלילה.
אנחנו עכשיו כבר כמעט שבוע בבית, והתינוקת יונקת יפה בשעות היום, אך בשעות הלילה היא מסרבת, וכשאני לוחצת על הפיטמה אני גם רואה שממש אין לי חלב. כנראה שגם התינוקת וגם הגוף שלי, התרגלו לזה שבלילה - בקבוק (אני נותנת לה מטרנה, כמו שנתנו לה בבית החולים).
האם יש מה לעשות בנידון? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להניק גם בלילה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יונקת בלילה
סיגל מיכאלי30/01/2010היי את מתארת חוכמה של הקטנטנה וגם חוכמה של הטבע ,אבל כן ניתן לחזור ולהניק בלילה ללא קושי ,מה שעלייך לעשות להחליט שאת מפסיקה עם האכלה מבקבוק {ושההחלטה הזו תגיע ממקום שלם ,משום שאת צריכה לקחת בחשבון שאולי התינוקת תתרגל לשד בלבד ותסרב לבקבוק }
אני כיועצת הנקה מציעה לעיתים לאמהות לשלב בקבוק גם כדי שבן הזוג יהיה שותפ גם שתינוק יתרגל לבקבוק ,אז אם זה עקרוני לך והחלטת ,צאי לדרך בלילה רק להניק אל תדאגי לכמות החלב יווצר בדיוק הכמות הנכונה ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת...
שרון02/02/2010זה נחמד שהיא אוכלת מבקבוק בלילה, כי אז גם בעלי יכול לקום וגם היא אוכלת כמות טובה שמאפשרת שינה של 4 שעות אחריה. אבל אני מרגישה כאילו אני נכשלת, או שאני לא בסדר, שאני לא מניקה אותה גם בלילה.
האם זה בסדר לשלב חלב אם עם תמ"ל? האם אני לא פוגעת התינוקת? (או מונעת ממנה את הטוב ביותר???)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון את אמא נהדרת
סיגל מיכאלי04/02/2010היי שרון קודם כל את אמא מצויינת ואת מחפשת את טובתה של הילדה ,אני דורשת ממך להסתובב עם הרגשה נהדרת ,הכל בסדר יש אמהות נפלאות שאנין מניקות ,ממתי הנקה הפכה למדד לאמהות טובה ,אני מזמינה אותך להרשם באתר שלי ולקבל טיפים להורות מהנה שיעצימו אותך ויגרמו לך לדעת שאת האמא הטובה ביותר בהצלחה סיגל מיכאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)