אחרי אישפוז...לא יונקת בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי אישפוז...לא יונקת בלילה
    שרון
    29/01/2010

שלום, התינוקת שלי היתה מאושפזת מיד אחרי הלידה, במשך 10 ימים. התחלתי להניק רק כשבוע אחרי הלידה, ועד אז שאבתי. בכל מקרה, בכל 10 הימים, גם כששאבתי, ישנתי בשעות הלילה (שאיבה אחרונה בחצות ואח"כ רק ב 8), והתינוקת בכל מקרה היתה עם בקבוק, וכשכבר הנקתי, עדין אכלה מבקבוק בשעות הלילה.
    אנחנו עכשיו כבר כמעט שבוע בבית, והתינוקת יונקת יפה בשעות היום, אך בשעות הלילה היא מסרבת, וכשאני לוחצת על הפיטמה אני גם רואה שממש אין לי חלב. כנראה שגם התינוקת וגם הגוף שלי, התרגלו לזה שבלילה - בקבוק (אני נותנת לה מטרנה, כמו שנתנו לה בבית החולים).
    האם יש מה לעשות בנידון? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להניק גם בלילה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יונקת בלילה

סיגל מיכאלי
    30/01/2010

היי את מתארת חוכמה של הקטנטנה וגם חוכמה של הטבע ,אבל כן ניתן לחזור ולהניק בלילה ללא קושי ,מה שעלייך לעשות להחליט שאת מפסיקה עם האכלה מבקבוק {ושההחלטה הזו תגיע ממקום שלם ,משום שאת צריכה לקחת בחשבון שאולי התינוקת תתרגל לשד בלבד ותסרב לבקבוק }
    אני כיועצת הנקה מציעה לעיתים לאמהות לשלב בקבוק גם כדי שבן הזוג יהיה שותפ גם שתינוק יתרגל לבקבוק ,אז אם זה עקרוני לך והחלטת ,צאי לדרך בלילה רק להניק אל תדאגי לכמות החלב יווצר בדיוק הכמות הנכונה ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת...

שרון
    02/02/2010

זה נחמד שהיא אוכלת מבקבוק בלילה, כי אז גם בעלי יכול לקום וגם היא אוכלת כמות טובה שמאפשרת שינה של 4 שעות אחריה. אבל אני מרגישה כאילו אני נכשלת, או שאני לא בסדר, שאני לא מניקה אותה גם בלילה.
    האם זה בסדר לשלב חלב אם עם תמ"ל? האם אני לא פוגעת התינוקת? (או מונעת ממנה את הטוב ביותר???)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון את אמא נהדרת

סיגל מיכאלי
    04/02/2010

היי שרון קודם כל את אמא מצויינת ואת מחפשת את טובתה של הילדה ,אני דורשת ממך להסתובב עם הרגשה נהדרת ,הכל בסדר יש אמהות נפלאות שאנין מניקות ,ממתי הנקה הפכה למדד לאמהות טובה ,אני מזמינה אותך להרשם באתר שלי ולקבל טיפים להורות מהנה שיעצימו אותך ויגרמו לך לדעת שאת האמא הטובה ביותר בהצלחה סיגל מיכאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו