מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב שאוב מבקבוקדפנה31/01/2010
שלום,
אני בקרוב חוזרת לעבודה (כאשר בני יהייה בן חצי שנה ושבוע) . הוא יודע לשתות חלב שאוב מבקבוק.
השאלה היא איך אני יודעת כמה להגדיר למטפלת שעליו לשתות בכל ארוחה ?
בנוסף, התחלנו כבר מגיל 4 חודשים טעימות ( כמעט את כל ירקות ופירות העונה ) והוא פשוט לא אוהב כלום. מה לעשות ?
דפנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב שאוב
סיגל מיכאלי31/01/2010היי ללא חישובי משקל ,ילד בגילו אוכל ,180CC-220CC שוב לא מדוייק ,האם יש לך כמות כזאת גדולה ??? לגבי מוצקים אם תחשפי אותו באופן קבוע והדרגתי והמטפלת תאכיל ,יהיה קל יותר ,אז עם סבלנות זה יעבוד ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך :)
דפנה01/02/2010בינתיים שאבתי כבר כ-5000 סיסי. תאריך התפוגה הוא בדיוק מרגע שאני חוזרת לעבודה. תיכננתי הכל מראש :)
מן הסתם אשאב גם בעבודה, כך שמבחינת חלב שאוב, נראה לי שיהייה בסדר.
תודה,
דפנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסירה בפנייך את הכובע
סיגל מיכאלי05/02/2010היי כל הכבוד לך על הכמות ,אני כל פעם מופתעת מהיכולות האמהיות ,חזקי ואמצי סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה !!
דפנה06/02/2010רק פתחתי את הפה ויש לי בעיה רצינית :
בני שבוע הבא בן חצי שנה. הוא מקבל מוצץ בלי בעיה ובעבר (עד לפני כחודשיים) שתה מבקבוק. עכשו לקראת חזרתי לעבודה, רציתי שיתרגל לבקבוק (הוא רק יונק) והוא פשוט מסרב בתוקף. אפילו לא טיפה.
חשוב לציין שנתתי לו מחלב קפוא שלי ששאבתי לפני כחודשיים.
טעמתי את החלב הזה וטעמו שונה מטעם חלב טרי וגם יש לו ריח לא משהו.
לאחר פעמיים שניסיתי עם חלב קפוא (פעם אחת אני ופעם שנייה בעלי), ניסינו עם חלב שאוב טרי.
הוא פשוט צרח וסרב בתוקף.
עכשו נראה לי שהוא גם שונא את הבקבוק כי ניסיתי לתת לו לשחק עם הפיה וגם עם בקבוק והוא פשוט מרחיק את זה.
האם חלב קפוא אמור להיות בעל ריח וטעם אחרים ? עוד חשוב לציין כי לפני כחודש המקפיא הפסיק לעבוד לכמה שעות, אבל החלב לא הפשיר לגמרי (עדיין חלקו היה מלא בגושי קרח).
מה לעשות ??? זה ממש מלחיץ אותי כיוון שהוא גם מסרב לטעימות, כך שבלעדי הציצי הוא פשוט לא יאכל כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלב שאוב מקולקל ??
סיגל מיכאלי06/02/2010היי ,עשית דרך יפה ,בנך חש שאת עומדת לעזוב או שעזבת לפי האווירה ולכן הוא מתנגד לבקבוק ,מאוד אופייני לתינוק לא להסכים לקבל בקבוק בתי עשתה שביתת רעב של שבועיים אבל לא דאגתי מפני שידעתי שזה חלק מתהליך וגם מפני שבלילה ההנקות גברו ,אז בסבלנות ולדבר עם הקטנטן ונסי שמישהו אחר יאכיל אותו בבקבוק ,,לגבי חלב אם מקולקל אם התחיל תהליך הפשרה ייתכן שהחלב לא טרי במיוחד ,נסי לטעום אותו ולהריח אותו ,אם הריח לא טוב והטעם לא טוב אז בצער הפרדי ממנו אבל נסי לבדוק בנפרד כל קופסא ,בהצלחה סיגל מיכאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה !!
דפנה06/02/2010רק פתחתי את הפה ויש לי בעיה רצינית :
בני שבוע הבא בן חצי שנה. הוא מקבל מוצץ בלי בעיה ובעבר (עד לפני כחודשיים) שתה מבקבוק. עכשו לקראת חזרתי לעבודה, רציתי שיתרגל לבקבוק (הוא רק יונק) והוא פשוט מסרב בתוקף. אפילו לא טיפה.
חשוב לציין שנתתי לו מחלב קפוא שלי ששאבתי לפני כחודשיים.
טעמתי את החלב הזה וטעמו שונה מטעם חלב טרי וגם יש לו ריח לא משהו.
לאחר פעמיים שניסיתי עם חלב קפוא (פעם אחת אני ופעם שנייה בעלי), ניסינו עם חלב שאוב טרי.
הוא פשוט צרח וסרב בתוקף.
עכשו נראה לי שהוא גם שונא את הבקבוק כי ניסיתי לתת לו לשחק עם הפיה וגם עם בקבוק והוא פשוט מרחיק את זה.
האם חלב קפוא אמור להיות בעל ריח וטעם אחרים ? עוד חשוב לציין כי לפני כחודש המקפיא הפסיק לעבוד לכמה שעות, אבל החלב לא הפשיר לגמרי (עדיין חלקו היה מלא בגושי קרח).
מה לעשות ??? זה ממש מלחיץ אותי כיוון שהוא גם מסרב לטעימות, כך שבלעדי הציצי הוא פשוט לא יאכל כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
דפנה07/02/2010נא להתעלם מההודעה הקודמת שבלי כוונה חוזרת על עצמה.
מה המשמעות של שביתת רעב ?
המטפלת אמורה להאכיל אותו 3 ארוחות כשאני לא בבית. האם לא יאכל את שלושתם ויחכה לי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)