מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 10 חודשים והנקההילי31/01/2010
היי,
בני בן 10 חודשים, עד לפני כשבועיים ינק מלא חוץ מבצהרים שאכל מוצק ושתה כ-120 מטרנה ובלילה ששתה כ-200 מטרנה. ובמשך הלילה קם מדי פעם לינוק..
לפני כשבועיים שנינו היינו חולים ויצא שנתנו לו הרבה יותר מטרנה. ועכשיו יוצא שאני כמעט מניקה רק בבוקר ופה ושם מנסה במשך היום.. אבל אני מרגישה שהשדיים שלי ממש לא מתמלאים ואפילו בבוקר אם הוא שותה בלילה אז השדיים ממש לא מלאים מה שלא היה כך לפני כשבועיים שהייתי קמה אם שדיים מלאים למרות שגם היה שותה בלילה..
אני רוצה להמשיך להניק בשילוב עם המטרנה אבלך מרגישה שלאט לאט זה מתפספס לי.. כי כל פעם אני מרגישה שאין ונותנת לו מטרנה.. (חוץ מבבוקר- שגם אז לפעמים נותנת לו אחכ עוד מטרנה..)
יש דרך טובה לחזור להניק? האם חשוב לשמור על זמנים קבועים בהנקה כדי שיחזור להיווצר חלב?
ועוד שאלה:
יש לי פטריה בציפורן וברגל ורופאת עור נתנה לי תכשירים שנמנעתי להשתמש בהם בגלל ההנקה..
לוסריל (אמורולפין)- לק - לציפורן
ומנטקס- קרם לרגלים
האם יש בעיה להשתמש בהם בזמן הנקה?
אשמח לחוות דעת,
המון תודה,
הילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה ובקבוק
סיגל מיכאלי31/01/2010היי את צודקת ככל שנותנים יותר בקבוק ההנקה הולכת ופוחתת איך מגבירים כמות חלב ??? מניקים מציעים לתינוק את השד כמה שיותר למרות שאת מרגישה שהשד רייק ברגע שהתינוק יתחיל בפעולות המציצה יווצר יותר חלב ,
לגבי הפטרייה שתיארת אני לא יודעת לומר עם התרופות מתאימות לאם מניקה זאת את יכולה לברר עם רופאת עור ,אני יודעת ששמן עץ התה היא תרופה טבעית שעוזרת בפטרייה תתיעצי עם רופא לא קונבציונאלי ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)