הגברת חלב אם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגברת חלב אם
    איריס
    04/02/2010

שלום!
    יש לי תינוקת כמעט 4 חודשים בחודשים ראשונים עלתה בין 600-800 גרם, החודש עלתה 350 גרם. יושבת הרבה זמן על שדיים במיוחד בערב, מחזיקה מעמד שעתיים- שעתיים וחצי ובלילה כמעט לא אוכלת אם כן - יונקת 5 דקות, אני חושבת שיש לי ירידה ב כמות חלב או שאין מספיק עקב שיושבת על הציצי חצי שעה לפחות בנוסף מעט עולה במשקל, שדיים לא כאלו מלאות וניסיתי לראות כמה חלב יש לי - יוצא לי 50-60 מ"ל מהשד( יש לי משאבה טובה). אני לקחתי גם כדורי חילבה. אך זה יכול להיות? ניסיתי להוסיף לה תמ"ל מבקבוק אחרי ארוחה היא לא רוצה. מה המלצתכם אך להגביר כמות חלב, מה לעשות בלילה להניק ולהעיר אותו שתוכל יותר או לא. אך נכון לשאוב אחרי ארוחה וכמה זמן אם אוכלת משד אחד או משניים. האם להניק משד אחד או משניים, אחרי כמה זמן השד מתמלה ובמה זה תלוי.אם ממשאבה לא יוצא כלום כמה זמן לשאוב על רק.
    תודה רבה מראש. סליחה על ריבוי שאילות אני פשוט לחוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגברת חלב אם

הוספת תגובה

• ראי תשובה שלי , עניתי לך

יפית בוגנים
    04/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו