מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקה לארבעה ימיםשלומית10/02/2010
שלום רב
בני בן חודשיים וחצי, בעוד חודש בדיוק (שלושה וחצי חודשים) אצטרך לנסוע לחול בלעדיו לארבעה ימים. כרגע אני מניקה באופן מלא וגם שואבת- לעיתים הוא אוכל מבקבוק חלב שאוב). אני רוצה לחזור מהנסיעה ולהניק אותו באופן חלקי. כיצד אני עושה זאת שאני והוא לא נסבול מההפסקה בהנקה והוא יוכל להמשיך לנוק אחרי ימים אלו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה קלה
סיגל מיכאלי13/02/2010היי שלומית אין שום בעיה ,נסי לשאוב כמה שיותר כדי שיהיה חלב אם להאכיל אותו בבקבוק ,ואם לא יהיה מספיק אפשר לתת ת"מל ,כשתחזרי תמשיכי להניק כאילו לא הייתה הפסקה ,התינוק מהר מאוד יחזיר את כמות החלב שלה הוא זקוק ,2 דברים חשובים
ייתכן שתסבלי מגודש ולכן אני ממליצה להצטייד במשאבת חלב ידנית
לפני עזיבתך את התינוק הסבירי לו דברי אליו יידעי אותו על הפעולה והשאירי חיתול או שמיכה או בגד שהרייח שלך ספוג בו
לסיום אני מזמינה אותך ביום ראשון או שני לדיזנגוף סנטר ליד הסופרפארם אני נותנת בחינם בשעה 11 וחצי הרצאה על 7 העקרונות לגידול קטנטנים
שבוע מצויין סיגל מיכאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)