מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוציא פיטמה באמצע הנקה, ומתעצבן...יעלי11/02/2010
בוקר טוב.
בני בן ארבעה חודשים ועד לאחרונה הוא ינק בלבד. חזרתי לעבוד לפני שלושה שבועות והמטפלת נותנת לו סימילאק (כ- שלושה בקבוקים ביום) עד שאני חוזרת , ואז אני מיניקה אותו .
יש לי כמה שאלות:
1. לאחרונה, כשהוא יונק הוא "מתעצבן", מוציא את הפיטמה מפיו, צועק קצת, נמתח כולו לאחור, וחוזר לינוק עוד דקה בערך ואז שוב הוא מוציא את הפיטמה, צועק, נמתח אחורנית,וחוזר לינוק וככה זה יכול להימשך כל ההנקה. למה זה קורה? הוא מאוד לא רגוע . הוא רעב בוודאות (נראה לי...)אבל לא רגוע כמו בעבר.
2. כמה מ"ל תמ"ל תינוק בן ארבעה חודשים אמור לאכול? אני יודעת שזה מאוד אינדיבידואלי אבל הבן שלי הוא לא מהטיפוסים שמוציא את הפיטמה בשלב מסויים.מבחינתו להמשיך לאכול ...
בשבילו זה כמו במוצץ. (הוא לוקח מוצץ מיומו הראשון).
תודה מראש וסליחה שיצא כל כך ארוך...
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתעצבן בהנקה
סיגל מיכאלי13/02/2010היי יעלי ,הביטי בנך ינק ואת היית איתו ולפתע הגיעה מטפלת חזרת לעבוד והוא למד לאכול מבקבוק ,הזרימה בבקבוק מהירה יוצא כמות שהוא רוצה,בלי מאמץ ההנקה דורשת מאמץ וייתכן שהוא צריך לגרום לשד לייצר כמות חלב גדולה יותר וזה קשה לא,
הייתי מציעה לעשות לו עיסוי בטן זריז לפני ההנקה לשחרר גזים ,ואז לדבר ולהסביר לו שהוא יינק ושיהיה סבלן כי,,,,, ובאופן הזה זה יסתדר ,לגבי כמה לאכול זה תלוי במשקל גופו ,בתמל יש על הקופסא רישום כמות המזון ,אם יש פליטות רבות סימן שהוא אוכל יותר מדי
בתיאבון סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)