מספר שאלות על הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות על הנקה
    רונית
    13/02/2010

יש לי תינוק בן חודש וחצי ניזון מהקה בלבד ויש לי מספר שאלות
    1. האם איכות חלב האם זהה לחלב אם אחר? כי אני לא ממש אכלנית ולא נוגעת בבשר
    2. האם הזרם שיוצא בזמן ההנקה גדול יותר מהזרם בבקבוק, כי לפעמים הוא יונק ונחנק
    כי כנראה יוצא לו הרבה?
    3. האם שאיבת חבל מגבירה את יצור החלב?
    אשמח לקבל תשובות, תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות על הנקה

הוספת תגובה

• הנקה

סיגל מיכאלי
    13/02/2010

היי ,רצוי שאם את מניקה תאכלי את כל אבות המזון,אם את לא אוכלת בשר יש תחליפים ,לעיתים זרם מהפיטמה שונה מזרם בבקבוק עכשיו זה השלב שמהשד יש זרימה מהירה יותר מאשר מבקבוק ,וייתכן שבעוד חודש הזרימה מהשד תהיה איטית ומהבקבוק מהירה יותר ,כן שאיבת חלב יכולה להגביר את כמות יצירת החלב ,גם הנקות לעיתים קרובות מגבירות את ייצור החלב
    שבוע מקסים סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רונית

יפית בוגנים
    14/02/2010

החלב שלך שונה מחלב של אם אחרת . אמא מניקה צריכה לאכול בעיקר כדי לספק את צרכי הגוף שלה, החלב יווצר מהמשאבים הקיימים. את לא חייבת לאכול המון, מספיק לצרוך מזון בריא ומזין, ולדאוג למקורות חלופיים לבשר.
    זרימה של בקבוק היא קבועה ומהירה באופן כללי. ברגעים מסויימים במהלך ההנקה משתחררת כמות גדולה של חלב הגורמת להשתנקות שאת מתארת, נסי להתכונן (יש נשים שמצליחות לחוש מתי זה מגיע), והישעני לאחור . כמובן שאת תמיד יכולה לנתק אותו מהשד להוציא את הזרם החזק ידנית ולהמשיך בהנקה.
    כן, שאיבת חלב עשויה להגביר את כמות החלב - תלוי במס' גורמים , למשל באופן ניהול השאיבה.
    יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס... עכשיו אני רואה שכבר קיבלת

יפית בוגנים
    14/02/2010

תשובה מסיגל...
    סליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו