החלפת צד בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת צד בהנקה
    איריס
    13/02/2010

שלום!
    קודם כל תודה רבה על תמיכה בפורום. מספר שאילות:
    1. תינוקת כמעט 4 חודשים הנקה מלאה עולה כל חודש 600-700 גר', אוכלת מצד אחד ואחרי זה החלפת טיטול ואני מציע לה את אותו צד או להציע צד שני? ואם בשד שהנקתי עדיין נשאר חלב צריך לשאוב אותו או לא.? ( אני יודעת שמגיע בדיוק את אותו כמות חלב שהיא אכלה בארוחה אבל על חשבוןן של יתרת החלב שנשארה בשד )
    2. תינוקת שלי יכולה לאכול כל שעה שעה וחצי אם אני מציעה לה, וגם כל 2.5- 3, אני גם לא מניקה אותה לפי בכי.זה לא עושה אותה מנשנשת? אולי כדי להניק אותה יותר שעות קבעות. מה לעשות היא יכולה לשבת כל היום על הציצי.
    3. אני לוקחת חילבה 3.*3, כמה זמן להמשיך לקחת, אך להפסיק.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת צד בהנקה

הוספת תגובה

• היי פיספסתם אותי, תענו לי בבקשה

איריס
    14/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת צד בהנקה

יפית בוגנים
    14/02/2010

היי איריס , סליחה על הפספוס...
    1. אחרי החלפת טיטול אפשר להציע צד שני, בהנחה שינקה טוב מצד ראשון- התנתקה לבד ולא אחרי דקה/ שתיים. את לא צריכה לשאוב "שאריות חלב" , בהנקה הבאה התחילי מהצד שאיתו סיימת
    הכמות מותאמת לביקוש.
    2.בעקרון את צריכה להניק לפי דרישה שלה ולא לפי שעון . כשהיא מסמנת שהיא רעבה , לפני הבכי - הוצאת לשון, חיפוש , מציצת אצבעות... היא צריכה לאכול בין 8-12 ארוחות ביום . אל תשכחי שזה אוכל ,שתיה, קרבה אלייך, נחמה... אנחנו "מנשנשים" לא פחות. אם היא לא דורשת , זה בסדר שאת מציעה לה .
    3. אם תפסיקי ייתכן שתרגישי ירידה בכמות של החלב . את יכולה להוריד בהדרגה ולבחון את ההשפעה .. זיכרי שבעיקר מה שמייצר חלב זה הביקוש - כלומר הגירוי והיניקה של התינוקת ושאיבות בהתאם לצרכים, אני מניחה שהיית צריכה להגביר כמות חלב - זו ההשפעה של החילבה פעמים רבות - כל עוד ממשיכים לקחת זה בסדר , כשמפסיקים חשים בירידה בכמות ...
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו