הנקה בדיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בדיכאון
    סומה
    13/02/2010

שלום
    בימים האחרונים אני מאוד לחוצה ומתוחה...אפילו כל הזמן בוכה.. בגלל בעיות במשפחה ובעיה בריאותית שיש לי.. מרגישה שאין לי חלב האם זה בגלל המצב הנפשי הקשה? האם הנקה במצב כזה מזיקה לתינוק? או שעדיף לתת בקבוק?? האם אם ארגע יותר כמות החלב תשתפר (אני כבר שבועים לוקחת גם חילבה ובימים האחרונים לא עוזרת)..

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בדיכאון

הוספת תגובה

• הנקה בדכאון

יפית בוגנים
    14/02/2010

היי סומה,
    כמות החלב ללא ספק מושפעת ממצב נפשי . המשך הנקה או מתן בקבוק לשיקולך- במצב של דכאון, יש נשים שחשות שההנקה זו הפעולה היחידה שהם רוצות ומוכנות לעשות . כמובן יש לקחת בחשבון גם את תגובת התינוק -- כיצד הוא מתנהג במהלך ההנקה ואחריה (בהתחשב בכמות החלב שירדה? ייתכן שהוא עדיין מסופק ואם לא יש צורך בהשלמה ) .
    פני עוד היום לקבלת עזרה , במרכז לבריאות הנפש של האישה במרכז הרפואי תל אביב (בי"ח איכילוב) , מופעל מערך טיפולי – מחקרי העוסק בדכאון שלאחר לידה. כל הנשים הפונות לטיפול במרפאה , תקבלנה טיפול ללא תשלום (שירות לתושבות איזור ת"א ) אם את מאזור אחר , בקשי שיפנו אותך לקבלת טיפול באיזור מגורייך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו