סדר יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדר יום
    שרון
    15/02/2010

שלום,
    אני אמא לתינוקת בת חודש וחצי שיונקת מלא ועלתה קילו בחודש הראשון לחייה.
    אני מניקה אותה בממוצע 7 פעמים ביום בהתאם לדרישה שלה. לאחרונה השתנה סדר היום שלה, היא ישנה פחות ומושכת יותר זמן בין הארוחות (לעתים 4-5 שעות ביום ובלילה אפילו 6 שעות).
    יש לי שתי שאלות:
    1. אני קוראת בכל מיני מקומות (וגם בפורום הזה) שתינוק בגילה צריך לאכול בין 8-10 פעמים ביום.
    האם זה תקין שהיא אוכלת פחות?
    2. איך ניתן להרגיל אותה לזמני ארוחות קבועים פחות או יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סדר יום

הוספת תגובה

• שסדר יום

יפית בוגנים
    16/02/2010

היי שירי ,
    אני מבינה שכעת היא מקבלת 4-5 ארוחות ביממה . זה נשמע מעט, את יכולה לנסות להציע לה לעיתים תכופות יותר במהלך היום ,גם אם היא לא דורשת . כדי לדעת אם זה תקין, תצטרכי להסתכל על התמונה השלמה לאורך זמן (כתבת שלאחרונה השתנה...אם זה רק מס' ימים , זה מוקדם מכדי להסיק משהו). אני ממליצה על מעקב שקילה אחת לשבוע אם היא לא מעוניינת בתדירות גבוהה יותר של האכלות, וכמובן לשים לב גם להתנהגות שלה, יציאות...
    אני לא יודעת אם אפשר להרגיל לזמנים קבועים , את בהחלט יכולה לנסות להציע בשעות קבועות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגלים בהנקה

סיגל מיכאלי
    17/02/2010

היי אני מבינה שחל שינוי אבל התינוקת יונקת 6 פעמים ביום ,נכון יש קטנטנים שיונקים יותר איך יודעים שזה תקין ???אם התינוקת לא אפטית אדישה אלא חייכנית ועירנית ,שיש 5 טיטולים רטובים ביום ,וגם עלייה במשקל ,מה גם שזה יכול שוב להשתנות ואז היא תינק 12 פעם ביום ,הנקה היא לא רק רגשית אלא גם אוכל אהבה מרגיעת כאבים ,תינוק יונק קשה להרגיל לזמנים קבועים ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו