חוסר זמני בחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר זמני בחלב
    חסוי
    17/02/2010

היי לכולן!
    יש לי בת בגיל 3 חודשים. לפני כחודש הפסקתי להניק אותה כי יום בהיר אחד הפסיק לי החלב. יותר נכון שהכמות פחתה משמעותית.... הרופאה שלי אמרה שזה יכול להיות ואין מה לעשות - היום אני יודעת שהיה מה לעשות. היום אני מנסה להניק אותה מה שיש לי אבל בגלל שהפסקתי הכמות עדיין קטנה. שמעתי שעדיין אני יכולה להניק האם זה נכון? והאם זה לא יבלבל אותה? אחרי הכל היא ינקה חודשיים בחודש האחרון היא כמעט באופן מוחלט לקחה בקבוק?.......
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר זמני בחלב

הוספת תגובה

• הפחתה בכמות החלב

יפית בוגנים
    17/02/2010

היי ליאת ,
    ראשית , תני לה מה שיש.
    את יכולה לשלב הנקה ובקבוק - הכל בהתאם לתגובה של בתך. אם היא מסרבת לינוק , שאבי ותני לה מה שיוצא .
    אם היא מסכימה , הניקי אותה והשלימי ע"פ הצורך.
    את יכולה לנסות להגביר כמות חלב ע"י שימוש במשאבה טובה וחזקה ונטילת צמחים . כמות השאיבות בהתאם למס' הארוחות שתרצי שהגוף ייצר. 15-20 דק' מכל צד . אגב, את יכולה לנסות להגביר את כמות החלב (שאיבות במשך כשבוע ,עד שתרגישי עלייה בכמות) ואז להתחיל להניק אותה- כך אולי יימנע תסכול שלה מהשד עקב הכמות העכשווית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

חסוי
    17/02/2010

תודה אני ינסה אני מקווה שזה יעזור :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו