מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האכלה מבקבוקמירי22/02/2010
שלום רב,
בתי בת 5 חודשים ניזונה מהנקה מלאה. בעוד כשלושה שבועות אני חוזרת לעבודה והתחלתי לשאוב חלב ולהקפיא (הפורום תרם ועזר לי רבות בנושא). במשך השבוע האחרון אני מנסה להאכילה מבקבוק (חלב שאוב), אך הקטנה מסרבת. בעלי ניסה מס' פעמים כשלא הייתי בסביבה אך היא מסרבת בתוקף. ניסינו בקבוקי אוונט וטומי טיפי (מדמים פיטמת אם). הגענו למצב שהיא רק רואה את הבקבוק ומתחילה לבכות. כבר שמעתי על תינוקות יותר גדולים שמסרבים לאכול מבקבוק והדבר מלחיץ ומתסכל אותי בעיקר בגלל חזרתי לעבודה. יש לציין שהיא אוכלת ירקות בכפית ומאד אוהבת אך בקבוק לא ולא!
אשמח מאד להמלצות וטיפים כי אני אובדת עצות.
תודה, מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האכלה מבקבוק
יפית בוגנים23/02/2010באופן אישי אני בעד שהאמא תתן בקבוק ולא לתת למישהו אחר. אין צורך במניפולציה הזו (אני יודעת שזה לא מה שהתכוונת לעשות). אני חושבת שזה בסדר שהאם מציגה לה אופציה נוספת של האכלה- הבקבוק לא מגיע כשאמא איננה.
אם ניקח את זה קדימה- היא אוהבת לאכול בכפית - זו יכולה להיות חלופה מצויינת להאכלה בבקבוק . לא חייבים "לעבור" דרך בקבוק . דרך נוחה יותר יכולה להיות שתיה של החלב מכוס מתאימה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה בעיה
רחלי03/03/2010היי,
התינוקת שלי בת 3 חודשים מסרבת לאכול מבקבוק (יש לציין שכשהיא הייתה בת חודש אכלה יפה מאוד מבקבוק) ואני צריכה לחזור לעבודה בקרוב? מה עושים ? איך מרגילים אותה שוב לבקבוק ?
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 חודשים מסרבת בקבוק
סיגל מיכאלי03/03/2010היי אני מבינה את הקושי נסי לתת בבקבוק חלב שאוב לחמם את פטמת הסיקון ,לתת לה לחוש את הבקבוק גם ללא האכלה כמשחק ואם זה לא עוזר אז העובדה תגרום לה לשינוי הרגל כלומר חזרת לעבודה המטפלת תנסה לתת בקבוק ייתכן שהיא תסרב אבל לאחריום או ומיים היא תסכים
זה יצירת הרגל דש צריך סבלנות וזמן בסוף תהי ה הסתגלות בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)