האכלה מבקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האכלה מבקבוק
    מירי
    22/02/2010

שלום רב,
    בתי בת 5 חודשים ניזונה מהנקה מלאה. בעוד כשלושה שבועות אני חוזרת לעבודה והתחלתי לשאוב חלב ולהקפיא (הפורום תרם ועזר לי רבות בנושא). במשך השבוע האחרון אני מנסה להאכילה מבקבוק (חלב שאוב), אך הקטנה מסרבת. בעלי ניסה מס' פעמים כשלא הייתי בסביבה אך היא מסרבת בתוקף. ניסינו בקבוקי אוונט וטומי טיפי (מדמים פיטמת אם). הגענו למצב שהיא רק רואה את הבקבוק ומתחילה לבכות. כבר שמעתי על תינוקות יותר גדולים שמסרבים לאכול מבקבוק והדבר מלחיץ ומתסכל אותי בעיקר בגלל חזרתי לעבודה. יש לציין שהיא אוכלת ירקות בכפית ומאד אוהבת אך בקבוק לא ולא!
    אשמח מאד להמלצות וטיפים כי אני אובדת עצות.
    תודה, מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האכלה מבקבוק

הוספת תגובה

• האכלה מבקבוק

יפית בוגנים
    23/02/2010

באופן אישי אני בעד שהאמא תתן בקבוק ולא לתת למישהו אחר. אין צורך במניפולציה הזו (אני יודעת שזה לא מה שהתכוונת לעשות). אני חושבת שזה בסדר שהאם מציגה לה אופציה נוספת של האכלה- הבקבוק לא מגיע כשאמא איננה.
    אם ניקח את זה קדימה- היא אוהבת לאכול בכפית - זו יכולה להיות חלופה מצויינת להאכלה בבקבוק . לא חייבים "לעבור" דרך בקבוק . דרך נוחה יותר יכולה להיות שתיה של החלב מכוס מתאימה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה בעיה

רחלי
    03/03/2010

היי,
    התינוקת שלי בת 3 חודשים מסרבת לאכול מבקבוק (יש לציין שכשהיא הייתה בת חודש אכלה יפה מאוד מבקבוק) ואני צריכה לחזור לעבודה בקרוב? מה עושים ? איך מרגילים אותה שוב לבקבוק ?

רחלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 3 חודשים מסרבת בקבוק

סיגל מיכאלי
    03/03/2010

היי אני מבינה את הקושי נסי לתת בבקבוק חלב שאוב לחמם את פטמת הסיקון ,לתת לה לחוש את הבקבוק גם ללא האכלה כמשחק ואם זה לא עוזר אז העובדה תגרום לה לשינוי הרגל כלומר חזרת לעבודה המטפלת תנסה לתת בקבוק ייתכן שהיא תסרב אבל לאחריום או ומיים היא תסכים
    זה יצירת הרגל דש צריך סבלנות וזמן בסוף תהי ה הסתגלות בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הסוד בגידול קטנטנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו