זמני הנקה לתינוק ששוקל פחות מ - 3 ק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמני הנקה לתינוק ששוקל פחות מ - 3 ק
    אלמונית
    22/02/2010

אני אמא מאוד טריה ולקטנטנה שלי מומלץ הנקה כל שלוש שעות כי היא שוקלת פחות מ - 3 קילו.

הבעייה היא שהיא לא מתעוררת כמו שעון וולא מועיל שום דבר - אי אפשר להעיר אותה בכוח היא כשהיא רעבה היא פשוט מתעוררת ודורשת אוכל וכשהיא ישנה היא לא מתעוררת מכלום וגם אין לי לב להעיר אותה בכח.....

מה לעשות? לזרום איתה? להתעקש על כל שלוש שעות כמו שעון?

אני אובדת עצות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תדירות הנקות

יפית בוגנים
    23/02/2010

שלום לך,
    באופן כללי הנקה לא מתנהלת לפי שעון אלא לפי דרישת התינוק/ת. יחד עם זאת, יש להתייחס לכל תינוק באופן ספציפי- באיזו תדירות היא כן מבקשת? יש להסתכל על ההנקה ולהעריך את יעילות היניקה שלה . אופן היניקה מושפע מגורמים שונים כולל משקל לידה, שבוע לידה, התערבויות בתהליך הלידה....
    לא אוכל לתת לך תשובה חד משמעית משום שחסרים הרבה נתונים.
    אני חושבת שכדאי שתיפגשי עם יועצת או מדריכת הנקה מנוסה כדי לוודא שהתינוקת שלך מקבלת כמות מספקת של חלב, שיש מספיק גירוי לשד וכו'
    בינתיים אני מציעה מעקב שקילה, לשים לב ליציאות שלה - תדירות מתן שתן וצואה , מרקם.., התנהגות (לוודא שלא מדובר במעגל של "כמות לא מספיקה - עייפות- שינה וחוסר דרישה...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו