מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקפאת חלב שאוביעל23/02/2010
שלום
בני בן 5 חודשים, יונק מלא. אני שואבת אחרי כל הנקה (משתדלת), מגיעה ל- 20-30 cc, ושומרת במקרר, ומוסיפה כל פעם חלב שאוב מההנקה האחרונה, עד שמגיעה לכמות של 150 cc. לפעמים לוקח לי יום שלם (ולפעמים גם הבוקר שלמחרת) להגיע לכמות הנדרשת. השאלה שלי היא, האם לאחר שאני מגיעה לכמות, אני יכולה להקפיא את החלב השאוב, למרות שהוא היה במקרר יום קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת חלב שאוב
יפית בוגנים23/02/2010היי יעל,
ההוראות שאני מכירה לגבי הקפאת חלב שאוב טרי ולא כזה שהיה יממה במקרר ונצבר במנות . לכן לא אוכל לומר לך אם את יכולה להקפיא.
השאיבה צריכה להתאים למטרה , ולא ברור מהשאלה מהי המטרה. ייתכן שניתן להשיג את המטרה בדרך אחרת , פשוטה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטרה - הקפאת חלב
יעל24/02/2010היי
המטרה היא לשאוב ולהקפיא חלב לפני החזרה לעבודה. אך מכיוון שאיני מצליחה לשאוב כמות של 150 cc בשאיבה אחת, אני צריכה לשאוב כמה פעמים ורק כשמגיעה לכמות, אז אני מקפיאה ובינתיים החלב השאוב הנצבר נשאר במקרר.
יש שיטה אחרת מועילה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת חזרה לעבודה
יפית בוגנים24/02/2010השאלה לכמה זמן תעדרי בכל יום - כמה ארוחות תצטרכי להשאיר? האם תוכלי לשאוב כשתהיי בעבודה ?
בגדול את צריכה להרגיל את הגוף למצב החדש שיגיע - מכיוון שכל אמא חוזרת לשעות עבודה שונות עם / בלי יכולת לשאוב בעבודה - הייעוץ צריך להיות אישי ומתאים לסדר היום שלך .
אפשר להתייעץ אישית בנושא כזה גם טלפונית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)