מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעט חלב - וחוסר תיאבוןאלה23/02/2010
יש לי תחושה שהבעיה שנוצרה אצלנו היא ביצה ותרנגולת - ואני לא כ"כ יודעת איך לצאת מזה..
בני בן חודשיים, ינק עד עכשיו הנקה מלאה ועלה במשקל יפה מאוד.
אתמול היתה לי סתימה בשד.בדיעבד זה היה כנראה, כתוצאה של הנקה לא נכונה בשיכבה (הנקתי כך במשך 4ימים)
את הסתימה שחררתי באמצעות קומפרסים חמים והנקה הפוכה.
אבל..
יש לי תחושה שהשדיים (משני הצדדים) כאילו התרקנו מחלב
התינוק לא רגוע - כנראה בגלל שהוא רעב...
אך כשהוא מתחיל לינוק יש לי תחושה שאין לו ממש תיאבון - הוא לא יונק חזק מספיק ומאבד עניין די מהר...
התחלתי לנסות לשאוב בין הנקה להנקה על-מנת שהגוף ייצר יותר חלב - אבל כמעט ולא יוצא כלום ומעבר לזה, ברגע שהוא רעב - כבר לא נשאר יותר מידי....
לא הייתי רוצה להכניס עכשיו תוסף מזון, ורציתי לשמוע מה עצתכם, והאם הגיוני שלתינוק אין תיאבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעט חלב
יפית בוגנים24/02/2010היי אלה,
ייתכן שהוא מאבד עניין כי אין את התגמול שהוא מצפה לו. את יכולה לנסות לשאוב לפני הנקה. להתחיל את הארוחה בבקבוק וכשהוא מסיים הציעי לו לינוק . שאיבה של רבע שעה - 20 דק' מכל צד, עם משאבה איכותית. אם זה לא מספיק כדאי להוסיף צמחים להגברת חלב .
הפחתה משמעותית כמו שאת מתארת עשויה להיות קשורה ליניקה לא יעילה (למרות השגשוג במשקל בחודשיים הראשונים - שיכול לנבוע משפע של חלב שהוא הצליח לקבל גם ביניקה לא ממש יעילה)- זו נק' לבירור. ושאלה נוספת היא האם התחלת ליטול גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן..
אלה24/02/2010אני אנסה תוספות צמחים... ואעדכן.
לא - לא התחלתי עדיין גלולות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים במקביל לשאיבות כמובן
יפית בוגנים24/02/2010בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)