מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדלים ביניקהיפית14/10/2007
שלום רב
כמה שאלות
1.בשבוע האחרון הוא מתקשה לנוק מצד ימין מכניס את הפטמה ומוציא מכניס ומוציא כבר מתחילת היניקה. כמו כן כאשר אני שואבת מצד זה לא יוצא יותר מ 20-30 cc
2. בשאיבה משני הצדדים לא יוצא יותר מ 60 -70 cc האם אין מספיק חלב ועל כן הוא יונק בצורה כזו?
3. שבוע הבא אני עתידה להתחיל לעבוד (יומיים בשבוע למשך כ 6-7 שעות) בהם אין לי אפשרות לשאוב האם זו בעיה כמו כן איני יודעת כמה חלב להשאיר והאם אצליח לשאוב מספיק לשתי ארוחות בימים אלו?
מה עושים אני לא רוצה להתחיל עם תחליפים
תודה יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליפית
ג'ניס זאוסמר15/10/2007יפית שלום,
לא אמרת בן כמה התינוק שלך אבל אם את חוזרת לעבודה אני משערת שהוא בן כמה חודשים לפחות.ואם הוא בן כמה חודשים ואת כבר שואבת עם מכשיר טוב יתכן ואין הרבה מאוד חלב. גם לא ידוע לי אם הוא עולה טוב במשקל ולכן תשובה חד משמעית לא אוכל ממש לתת.
תינוק בגיל הזה יכול לינוק בצורה כזאת מבלי שתהיה בעיה או זה עלול להיות סימן של מיעוט חלב.
אני מציעה ,קודם כול, להשיג מכשיר שאיבה באיכות גבוהה וחשמלית - מדלה לקטינה או ספקטרה מיד שרה.לשאוב כמה פעמים כדי לשפר את המיומנות ,תראי שיצא לך יותר.
השאלה היא אם באמת יש לך מספיק ל-2 ארוחות ? לפי הגיל תכלי לקבל הנחיות על תוספות שאפשר לתת ויכול להיות ולא יהי מנוס מלתת תחליף.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות ביניקה
יפית18/10/2007הוא בן שלושה חודשים וחצי עד עתה ינק טוב ועלה כ 200 גרם לשבוע בשבועיים האחרונים עוד לא נשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ניס זאוסמר18/10/2007יפית,
כפי שחשבתי.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)