הנקה ועישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה ועישון
    שני
    14/10/2007

ברורים וידועים נזקי העישון,בהריון לא עישנתי וגם היום חזרתי ל סיגרייה עד 2 ביום כי אני מרגישה שזו ההפסקה שלי,בדקתי עם המרכז לרעליםוהבנתי שהחלב מתחלף בחזה ולא "עומד" ולכן אחרי כשעה יוצאת הסיגרייה פחות או יותר,האם אכן אחרי שעה? האם תוכלי לתת כאן מידע מפורט בעניין? יש נשים המעשנות יותר וללא חשבון של שעות אך אותי זה מטריד מאוד ובד"כ אני עושה זאת בעב שאז הולך לישון שינה ארוכה יותר,אשמח למעט מידע בעניין הלא בריא הזה....אולי זה ייגרום לי להפסיק....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה ועישון

הוספת תגובה

• הנקה ועישון

ג'ניס זאוסמר
    15/10/2007

טלי שלום,
    ברור שעישון לא מועיל לבריאות כלל.
    יותר טוב לעשן (כמה שפחות) ולהניק, מאשר לא להניק בכלל.
    עובר הרבה יותר חשוף לעישון מאשר תינוק שכבר נולד - מבחינת החשיפה באמצעות החלב ,אבל התנוק עלול להיות מעשן פסיבי - גם דרך האוויר וגם מהחלקיקים הנדבקים על ידיים ובגדים.
    אני מציעה להקשות על עצמך : תעשני כמה שפחות, תרחצי ידיים לפני ואחרי, תחליפי גם בגד ותמיד תהיה מודעת למעשייך כי העישון גם לא מועיל לך.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו