זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    שלומית
    01/03/2010

שלום וברכה,
    אני שבועיים לאחר לידה, ביתי נולדה במשקל 2.508 בבי"ח היא ינקה חלקי לא הצליחה כ"כ לתפוס טוב את הפטמה (יש לי פטמה שטוחה) אז נתתי לה גם קצת סימילאק מה שנותנים בבי"ח וגם קצת הנקתי.
    כיום בכל פעם שהיא באה לינוק היא פותחת את הפה ומחפשת אבל לא מצליחה לתפוס טוב ומתחילה לצרוח, התחלתי להניק אותה עם פטמת סיליקון של מדלה בנהחיית יועצת הנקה מוסמכת שהיתה אצלי אבל לאחר מס' ימים התחילו לי כאבים בשד אחד וזה רק הולך ומחמיר העור מתקלף וזה ממש כואב.
    הפסקתי לתת לה מהשד הזה לפי דעתי היא פשוט לא פותחת מספיק את הפה ויוצרת לחץ על הפטמה בצורה שמכאיבה לי. מה ניתן לעשות כדי שהיא תפתח טוב את הפה ותתפוס בצורה נכונה את השד והאם זה שהפטמה שלי שטוחה ישלול ממנה את האפשרות לינוק בצורה טוב לטווח הארוך לכשאנסה לגמול אותה מהפטמת סיליקון.
    מה ניתן לעשות כרגע כדי להקל את הכאבים ולרפא את השד הכואב?
    אודה על עזרתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• פטמת סיליקון

יפית בוגנים
    01/03/2010

היי שלומית,
    ראשית מזל טוב.
    האם הנקה בעזרת פטמת הסיליקון בצד השני מסתדרת ? אם כן ייתכן שיש אי סימטריה בגודל השד, והגודל של פ. סיליקון לא מתאים לשד הכואב? זו יכולה להיות אפשרות...
    בכל אופן, את כותבת שהפטמה שטוחה - לרוב זה לא מהווה בעיה ... אפשר להניק.
    אם את לא מצליחה , פני ליועצת שהיתה אצלך להמשך מעקב - זה עניין טכני לפתור וקשה לתת מענה בהתכתבות, צריך לראות מה קורה . את יכולה כמובן לשאוב מהשד הכואב בינתיים עד שיחלים, למרוח משחה או חלב שלך ולאוורר. כמובן להימנע מגודש (אם הוא גדוש יהיה קשה לחבר אותה , איזור ההילה והפטמה צריך להיות רך...)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו