מספר שאלות בנושא הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות בנושא הנקה
    אני
    03/03/2010

שלום וברכה,
    אני שואבת חלב עבור תינוקת סרבנית הנקה וכיום היא בת 9.5 חודשים.
    1. רציתי לדעת כמה קלוריות הגוף שלי שורף ביצור של 100 מ"ל חלב?
    2. עד איזה גיל יש לחלב אם תרומה משמעותית עבור התינוק? או במילים אחרות, עד מתי שווה לי להתאמץ לשאוב חלב?
    3. בימים האחרונים תפוקת החלב היומית שלי ירדה מ-700 מ"ל ל-600 מ"ל. מה יכולה להיות הסיבה? אני שואבת הרבה פעמים ביום ובמשך זמן רב. יש לי תחושה כאילו משהו קצת השתבש...
    אודה מאד לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות בנושא הנקה

הוספת תגובה

• כל הכבוד לשואבת השנה

סיגל מיכאלי
    03/03/2010

היי אני מסירה בפנייך את הכובע לשאוב כל כך הרבה ,מעולה ,לגבי שאלותייך אני לא ודעת במדוייק לענות לך כמה גופך שורף קלוריות מפני שזה תלוי בגורמים נוספים אבל יש שריפת קלוריות ויש חיטוב של כל איזור הבטן והאגן ,את מתאמצת לשאוב חלב אם במקרה שלך מכיוון שזה לא יניקה אלא שאיבה אני מאמינה שהשאיבה תלך ותפחת ,לגבי עד מתי זה טוב חלב אם מצויין ומהווה מזוןמעולה לתינוקות נסי למשוך את השאיבה עד גיל שנה ,במילא היא אוכלת תוספי מזון ,הכי חשוב זה איך את מרגישה יש לך כח לשאוב ?סבלנות ,תעשי מה שמרגיש לך {אני הנקתי עד גיל שנתיים וחצי } לגבי הירידה בכמות החלב בשאיבה זה ידוע ואכן ככל ששואבים יש פחות חלב ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה

אני
    04/03/2010

סיגל בוקר טוב,

קודם כל תודה על התשובה המפורטת ועל העידוד.
    אכן לא קל לטפל בילדה ובמקביל לשאוב חלב.
    אני עושה זאת במשך חצי שנה והשינוי בכמות חל רק בשבוע האחרון.
    אני יושבת המון זמן ובקושי מגיעה ל-600 מ"ל ב4-5 שאיבות ביום. בעבר הגעתי ל-700. יש לי תחושה כאילו השדיים "הצטמקו".
    יכול להיות שזה מצביע על כך שהמחזור ישוב בקרוב? או שאין קשר?

יום טוב, ושוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה

סיגל מיכאלי
    04/03/2010

את צודקת באמת יש ירידה בייצור החלב רק ששואבים ,לעיתים ככל שכמות החלב יורדת חל שינוי הורמונאלי ובעקבותיו המחזור מופיע ,אבל זה תלוי גם בגורמים אחרים,
    בהצלחה סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו