גמילה מהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מהנקה
    מניקה
    03/03/2010

זהו בני הגיע לגיל שנתיים לפני יומיים והזה הרגע לגמול אותו. כזכור בני יונק במשך היום פעמים רבות וגם בלילה והוא די מכור לעניין.
    היום שמתי על החזה תחבושות, וכל פעם שבני רצה לינוק הראיתי לו את זה וזה הרתיע אותו והוא לא רצה לינוק. בשלב מסויים הוא ממש בכה אבל יחד עם זאת לא רצה להתקרב לחזה. במשך היום שיחקתי איתו וגם אימי והאחיינים שלי שיחקו איתו וניסינו להסיח את דעתו, אבל עכשיו לקראת השינה הוא בכה מאוד מאוד ובסוף נרדם.
    שאלתי היא: האם עליי להמשיך עם התחבושות גם בלילה או שמא לתת לו לינוק בלילה.
    מצד אחד אני רוצה לעשות זאת הדרגתית על מנת שהוא ואני נתרגל. מצד שני אני חוששת שאם אתן לו בלילה, אז הוא יתבלבל. פעם אני נותנת לו ופעם אני לא נותנת לו.
    נא עצתך שנית.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מהנקה

הוספת תגובה

• שאלה למניקה

אורלי
    08/03/2010

הי - למה לא ענו לך על ההודעה? זאת כם הבעיה שלי והייתי רוצה לדעת מה לעשות...מקווה שתוכלי לעזור לי אם כבר מצאת פתרון...
    תודה אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה

סיגל מיכאלי
    08/03/2010

היי אני מקווה שהשאלה עדיין רלוונטית ,מכיוון שהתחלת כבר בתהליך הגמילה ושמת תחבושת והפעוט נרתע ואת עצמך שלמה עם הגמילה אני מציעה לגמול אבל... לדבר ולהסביר שהשד של אמא נתן לך חלב והוא רוצה לנוח גם בלילה וגם ביום אבל נעשה דברים משותפים יחד כמו נשחק בקוביות או נבנה תזמורת או נקשקש ברעשן .הכי חשוב להסביר לקטנטן לתת לו חלופה של מנה גדושה חום ואהבה ולהיות שלמה להרגיש טוב עם עצמך ,יקרה הנקת אותו שנתיים כל הכבוד זה לא מובן מאליו אז גם את תפרדי מההנקה ,זה יחלוף ,
    אני מציינת שזוהי דעתי בלבד כך אני חושבת השאלה היא האם זה מתאים לך ??
    בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו