שילוב הנקה ותוסף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב הנקה ותוסף
    צריכה עזרה
    04/03/2010

שלום,
    הבן שלי בן שבועיים וחצי ועוד מבי"ח קיבל שילוב של תוסף והנקה- בגלל שהיה עם צהבת ולא יכל להיות איתי באופן מלא.
    מאז, גם אם הוא יונק במשך שעה (לפי כל הסימנים הוא כן מצליח לינוק) עדיין צריך תוספת גדולה יחסית. הוא נולד 3.5 ק"ג ולפני שבוע היה כבר 4 ק"ג.
    התוספת שהוא צריך לאחר כל הנקה היא 90 מ"ל והוא יונק כל 3-4 שעות.
    נראה שהוא לא מסופק ממה שיונק... מה אפשר לעשות כדי שיקבל יותר ממני ופחות תוספות?
    אני כבר על סף יאוש... :(
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב הנקה ותוסף

הוספת תגובה

• אכן צריכה עזרה

יפית בוגנים
    05/03/2010

אך יהיה קשה לעזור לך בהתכתבות.
    אני לא יודעת לאיזה סימנים את מתכוונת שלכאורה מראים שהוא מצליח לינוק, אבל אם אחרי שעה של הנקה הוא צריך עוד 90 מ"ל תוספת הוא לא מקבל את מה שהוא צריך מהשד.
    הסיבות יכולות להיות כמות לא מספקת של חלב או יניקה לא יעילה או שתיהן יחד - שהרי הנקה לא יעילה תגרום להפחתה בייצור.
    לעיתים לא קרובות אמא תייצר כמות לא מספקת של חלב . אך את זה אני לא יכולה להסיק ממה שכתבת.
    עלייך להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת או מדריכה מנוסה שתראה אותו יונק ותתן לך הנחיות מתאימות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו